Haberler

İzzet Yıldızhan, Otelini Tamamladı

Türkücü İzzet Yıldızhan'ın sahibi olduğu ve inşaatı tamamlanan 4 yıldızlı Yıldızhan Otel, önümüzdeki günlerde müşteri kabulüne başlayacak.

Türkücü İzzet Yıldızhan'ın sahibi olduğu ve inşaatı tamamlanan 4 yıldızlı Yıldızhan Otel, önümüzdeki günlerde müşteri kabulüne başlayacak.

Çankaya semtinde bulunan 6'sı yer altında, 15'i yer üstünde olmak üzere 21 katlı Yıldızhan Otel tamamlandı. Yer altındaki 3 katta 60 araçlık otoparkı bulunan otelde katlardan diğer 3 kattan 1'er tanesi sığınak, SPA merkezi, diğeri çamaşırhane ve fitness salonu olarak hizmet verecek. Yıldızhan Otel'in 1'inci katında ana restoran, 2'inci katında 250 kişilik bir toplantı salonu, 3'ncü katta 2'si 100'er kişilik, 1'i 15 kişilik Busines Salon, 4'ncü katta teknik klima santralleri bulunuyor. 5' ve 14'ncü katlarda 75'i standart, 1'i engelli, 18'i Junior Suite, 10'u aile odası, 10'u Senior Suite ve 1'i Kral dairesi olmak üzere toplam 115 oda yer alıyor. 15'nci katta ise alacarte restoran ve açık havuz hizmet verecek.

İzzet Yıldızhan, iğnesinden ipliğine her şeyiyle kendisi ilgilendiği Yıldızhan Otel'in İzmir'in ekonomisini de katkısı olacağını söyledi. Yıldızhan, turizm alanında İzmir'deki yatırımlarının süreceğini söyledi.

(FOTĞRAFLI) - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzzet Yıldızhan Çankaya İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title