Haberler

İyi Hissetmiyorum' Diye Not Bırakıp İntihar Etti

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde oturan 49 yaşındaki belediye emeklisi, arkasında not bırakarak silahla intihar etti.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde oturan 49 yaşındaki belediye emeklisi, arkasında not bırakarak silahla intihar etti.

Olay, İzmit ilçesi Erenler Mahallesi'nde saat 00.00'da gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, mahallede bulunan lüks bir sitede ikamet eden 49 yaşındaki belediye emeklisi Burhan Tezcan, dün gece evinde kafasına dayadığı silahlı ateşledi. Silah sesini duyan komşuların haber vermesi üzerine polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine geldi. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, Tezcan'ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Burhan Tezcan'ın cansız bedeni daha sonra otopsi için Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, emekli belediye çalışanı Burhan Tezcan'ın intihar etmeden önce bir de not bıraktığı ileri sürüldü. Tezcan'ın psikolojik sorunlarının bulunduğu ve intihar etmeden önce "İyi hissetmiyorum" şeklinde not bıraktığı iddia edildi. Tezcan'ın aynı zamanda biri kız biri erkek olmak üzere 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erenler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title