Haberler

İsviçre Maçında 5 Oyuncu Sakatlandı

A Milli Futbol Takımı'nın İsviçre'yi 2-1 Yendiği Maçta, 5 Oyuncunun Sakatlandığı Açıklandı.

A Milli Futbol Takımı'nın İsviçre'yi 2-1 yendiği maçta, 5 oyuncunun sakatlandığı açıklandı.

İsviçre maçının ilk yarısında başlayan yoğun yağmur nedeniyle ağırlaşan sahada yoğun fiziki mücadele yaşandı. Ağır zeminde üstün bir mücadele gösteren milli takımda beş 5 oyuncuda sağlık problemi oluştuğu bildirildi.

Sağlık heyetinin bugün itibarıyla değerlendirmesi şöyle:

"Yoğun tedaviyle ve özverili yaklaşımıyla maçta oynayan Servet Çetin'in maçtan sonraki son durumunun tespit edilebilmesi için bugün MR'ı çekildi. MR sonucundan sonra ilerleyen saatlerde bu futbolcu hakkında detaylı bir açıklama yapılacak.

Karşılaşmanın devre arasında oyundan çıkan futbolcularımızdan Tümer Metin'in kasığında meydana gelen ağrı nedeniyle MR'ı çekildi. Detaylı açıklama için MR sonucu bekleniyor.

Karın sol yan duvarı kaslarına maç sırasında aldığı darbe nedeniyle ağrı ve kas içi kanaması mevcut olan Gökdeniz Karadeniz'in tedavisine hemen başlandı. Gökdeniz'in birkaç gün takımla antrenmana çıkmasının mümkün olmadığı öngörüsü oluştu.

Yine karşılaşmada girdikleri ikili mücadeleler sırasında baş ve yüz bölgesinde kanamalı açık yaralanmalar oluşan iki futbolcudan Emre Aşık'a maç sonrası hastanede estetik cerrahi müdahale yapıldı. Futbolcuya 9 dikiş atıldı ve bir sonraki maç için tedavisine devam ediliyor. Başına aldığı darbeyle saçlı derinin sol yanında açık yaralanması bulunan Hakan Balta'ya da dört dikiş atılarak yarası kapatıldı.

Bu arada sağlık problemleri süren ve tedavilerine yoğun bir şekilde devam edilen Emre Belözoğlu ile Gökhan Zan'ın Çek Cumhuriyeti maçına yetiştirilmelerine çalışılıyor." (MFS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title