Haberler

İstinat Duvarı Arasına Sıkışan Otomobilden Çıkarıldı

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde Meydana Gelen Trafik Kazasında Direksiyon Kontrolünü Yitiren Sürücü, 26 Yaşındaki Yusuf Demirtaş'ın Kullandığı Otomobil, Kontrolden Çıkıp, Bir İnşaatın İstinat Duvarı ile Yol Arasında Sıkıştı. Araç İçinde Sıkışan Demirtaş, Çevredekilerin Yardımıyla Dışarı Çıkarıldı.

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında direksiyon kontrolünü yitiren sürücü, 26 yaşındaki Yusuf Demirtaş'ın kullandığı otomobil, kontrolden çıkıp, bir inşaatın istinat duvarı ile yol arasında sıkıştı. Araç içinde sıkışan Demirtaş, çevredekilerin yardımıyla dışarı çıkarıldı.

Bandırma ilçe merkezi Levent Mahallesi'nde oturan ve doğalgaz tesisatçılığı yaparak geçimini sağlayan Yusuf Demirtaş, kendine ait 10 NN 881 plakalı otomobille bugün saat 08.30 sıralarında ilçe merkezinden evine gitmek üzere yola çıktı. Bir anlık dikkatsizlik sonucu direksiyon kontrolünü yitiren Demirtaş'ın kullandığı otomobil, yolun solunda bulunan bir inşaatın istinat duvarı ile yol arasındaki yaklaşık 10 metrelik çukura kaydı. Araç burada sıkışırken, kazayı görenlerin haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, halkın yardımıyla yaralıyı çıkarıp, Dr. Güven Karahan Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Sol ayağında kırık ve göğsünde ezilmeler olduğu tespit edilen Demirtaş'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, soruşturmaya başlandı.

Ahmet PESEN/BANDIRMA (Balıkesir), (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title