Haberler

İstiklal Marşını Ezbere Okuyan Öğrenci Ödüllendirildi

Şanlıurfa'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dolayısıyla 11 Nisan Şehir Stadyumunda Düzenlenen Resmi Kutlamalarda, İstiklal Marşı'nın Tamamını Ezbere Okuyan Gülşen Aslan, Şanlıurfa Belediyesi Tarafından Ödüllendirildi.

Şanlıurfa'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 11 Nisan Şehir Stadyumunda düzenlenen resmi kutlamalarda, İstiklal Marşı'nın tamamını ezbere okuyan Gülşen Aslan, Şanlıurfa Belediyesi tarafından ödüllendirildi.

4. sınıf öğrencisi Gülşen Aslan'ı makamında kabul eden Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Gülşen Aslan'ı İstiklal Marşı'nı içtenlikle ve etkileyici bir şekilde okuduğu gerekçesiyle makamında kabul ettiğini ve ödüllendirdiğini kaydetti.

Okul Müdürü Mehmet Küçük ile birlikte başkanlık makamına gelen Alpaslan İlköğretim Okulu öğrencisi Gülşen Aslan'ı tebrik eden Başkan Fakıbaba, öğrenciyi 1 adet cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 88. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde İstiklal Marşı’nı seslendiren Gülşen Aslan'dan çok etkilendiğini ifade eden Başkan Fakıbaba, bu tip öğrencilerin yerel yönetimler tarafından ödüllendirilmesi gerektiğini vurguladı.

(FÖ-OÇ-Y) 05.05.2008 19:21 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title