Haberler

Serik Belediye Başkanı'ndan İstifa Söylentilerine Sert Yanıt

Güncelleme:

Serik Belediye Başkanı AK Partili Çalık, istifa söylentilerine ilişkin ''Duasıyla gelmediğimizin bedduasıyla gitmeyiz'' dedi.

Serik Belediye Başkanı AK Partili Ramazan Çalık, istifa iddialarıyla ilgili olarak ''Duasıyla gelmediğimizin bedduasıyla gitmeyiz'' dedi.

"SEÇİM SONUÇLARINI HALA HAZMEDEMEYENLER VAR"

Başkan Çalık, istifa dedikodularına ilişkin sert açıklamasında, "30 Mart mahalli seçimlerinde ortaya çıkan sonucu hala hazmedemeyenler olduğunu büyük bir üzüntüyle izlemekteyiz. Sandıkta tecelli eden halk iradesi; demokrasiyi anlayan vatan millet sevdasından uzak, ahlak yoksunu birtakım kişiler tarafından iftira ve dedikodularla yok sayılmaya çalışılmaktadır. Biz ömrünü devlete ve millete adamış bir kültürün evladıyız. Bizi ne iftiralar ne de dedikodular hizmetten alıkoyabilir" dedi.

"UYUM VE EŞGÜDÜM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ"

Bugüne kadar bulunduğu tüm makamlarda aynı samimi azim ve inançla çalıştığını ifade eden Başkan Çalık, şöyle devam etti: "Bizim başarılı olmamız için samimi olarak dua eden hemşerilerimizin başımızın üstünde yeri vardır, ancak başarısızlığımızda halka hizmetin aksamasından mutlu olacak hiç kimseye de asla prim vermeyeceğiz. Bizi dualarıyla getirmeyenlerin beddualarıyla gitmeyiz." 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu başta olmak üzere, bölge milletvekilleri ve hükümetin tüm organlarıyla uyum ve eşgüdüm içinde çalıştıklarını belirten Çalık, "Bizi göreve getiren Allah’ın izni ve halkın iradesidir. Onlar dışında hiçbir güç bizi yolumuzdan çeviremez" diye konuştu. Başkan Çalık, açıklamasında devamla "Halkımızın şunu da iyi bilmesini isterim ki Serik artık yaşanacak, gezilip görülmeye değer, beğenilen ve kıskanılan bir şehir olacak. Bizi seven sevmeyen herkes de buna şahit olacaktır. Bize düşmanlık edenler bu hizmetler karşısında yaptıklarından utanacaktır" dedi.

Bu arada Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık’ın, artık halk günü düzenleyeceği ve her cuma 14.00-17.00 arası halkın sorunlarını dinleyeceği belirtildi.

"TEMİZ VE SİNEKSİZ SERİK"

Başkan Çalık, bir başka açıklamada da Serik’te yürüttükleri sinekle mücadele ve çevre temizliği konusunda çalışmaları aktardı. Görevi nisan ayında devraldıklarını, dolayısıyla lavra değil kanatlı sineklerle mücadele etmek zorunda kaldıklarını kaydeden Çalık, "Çok kısa sürede sinek sorununu en aza indireceğiz. Önümüzdeki sezon gündemimizde sinek sorunu olmayacağının sözünü verebilirim" diye konuştu.

Başkan Çalık, ayrıca çok sayıda projenin ilk adımını attıklarını, ilgili bakanlıklarla temas halinde olduklarını dile getirdi. Başkan Çalık, şunları söyledi: "Hükümetimizin ilgili birimleri ve bakanlarımız, projelerimize ve taleplerimize pozitif alaka gösteriyor. Son olarak Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekçi ile beraberdik. Kendileriyle Serik’in sorunlarını ve projelerimizi konuştuk. Çok olumlu tepkiler aldık."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ramazan Çalık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (3)

Adınız Yazınkonyalı:

helal olsun başkan..

4
3
yanıtYanıtla
Serikli Bayım:

Helal olsun sana Helal olsun Nede olsa içeceğin su erikli seveceğim kız SERİKLİ

2
3
yanıtYanıtla
sinoplu:

Acilin beyler, duada bedduada müslümana aittir, gercegi söylemis baskanimiz.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title