Haberler

İşte F.bahçe'nin Muhtemel 11'i Yeni

Turkcell Süper Lig'de Yarın Kasımpaşa ile Karşılaşacak Fenerbahçe'de Hedef 3 Puan.

Turkcell Süper Lig'de yarın Kasımpaşa ile karşılaşacak Fenerbahçe'de hedef 3 puan.

Ligde son 2 maçını 4-1'lik galibiyetlerle geride bırakan sarı-lacivertli ekip, Kadıköy'de konuk edeceği rakibi karşısında da kazanarak zirve mücadelesini sürdürmek istiyor.

Sarı-lacivertli ekipte kırmızı kart cezalısı Volkan Demirel'in yanı sıra, sakatlığı nedeniyle çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Deniz, maç kadrosunda olmayacak. Çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Roberto Carlos'un da kadroda olmaması bekleniyor.

Zico'nun, ligde Vestel Manisaspor ve Konyaspor'a karşı üst üste iki hafta 4-1'lik galibiyetler alan kadro kurgusunda değişiklik yapmaması ve takımını Serdar, Gökhan, Lugano, Edu, Vederson, Deivid, Selçuk, Aurelio, Uğur, Alex, Kezman muhtemel 11'i ile sahaya sürmesi bekleniyor. Çalışmalarını bu akşam tamamlayacak sarı-lacivertliler antrenmanın ardından kampa girecek.

Sarı-lacivertli ekipte yarınki maçta şans bulabilecek oyunculardan 3'er sarı kartları bulunan Kezman, Deivid ve Yasin, ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolculardan yarınki maçta sarı kart görenler, 28. haftadaki Beşiktaş derbisinde cezalı duruma düşecek.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak Fenerbahçe-Kasımpaşa mücadelesini hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title