Haberler

İşte 2011'in En Çok Satan Albümleri

Güncelleme:

2011 yılında albümü en çok satan isimler arasında ilk üç sırayı üç kadın sanatçı paylaşıyor.

Müzik Yapımcıları Derneği MÜYAP, 18. Kral Müzik Ödülleri'nde yarışacak adayların belirlenmesi için yapılan çalışmalar kapsamında geçtiğimiz 2011 yılının en çok satan ilk 50 albümünü açıkladı.

AJDA PEKKAN ZİRVEYE OTURDU

Listenin en tepesinde, 'Farkın Bu' adlı albümüyle Ajda Pekkan yer alıyor. İkinci sırayı 'Nilüfer 2010' albümüyle Nilüfer, üçüncü sırayı ise 'Beyaz' albümüyle Ebru Gündeş aldı.

2011 yılının son dönemlerinde ortaya çıkan sanatçılardan biri olan Halil Sezai ise müthiş bir çıkış yakalayarak bir çok ünlü ismi geride bıraktı. Halil Sezai geçtiğimiz yılın son aylarında çıkarttığı 'Seni Beklerken' adlı albümüyle; Demet Akalın, Hande Yener, Serdar Ortaç gibi iddialı isimleri arkasında bırakarak dördüncü sıraya yerleşti.

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybederek hayranlarını yasa boğan ünlü türkücü Kıvırcık Ali ise son çıkan albümü 'Onbir Bir İkibinonbir/Veda' ile hayranlarına hem veda ett hem de söz konusu istede ilk 10'a girmeyi başardı. Kıvırcık Ali listede dokuzuncu oldu.

Ünlü pop müzik sanatçılarından biri olan Demet Akalın ise, yok sattığı iddia edilmesine rağmen, ancak 40 bin satışa ulaşabilen 'Aşk' adlı albümüyle ancak listenin 19'uncu sırasında kendisine yer bulabildi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Demet Akalın Halil Sezai Ebru Gündeş Ajda Pekkan Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title