Haberler

İstanbul: Trabzonspor Teknik Direktörü Lazaroni İstanbul'da

Trabzonspor'un sözleşme imzaladığı Brezilyalı teknik direktör Sebastiao Lazaroni, ülkesine dönmek için İstanbul'a geldi.

Trabzonspor'un sözleşme imzaladığı Brezilyalı teknik direktör Sebastiao Lazaroni, ülkesine dönmek için İstanbul'a geldi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını cevaplayan Lazaroni, Türkiye'de olmaktan çok memnun olduğunu belirterek, "Türkiye'yi iyi tanıyorum, sıkıntı çekeceğimi zannetmiyorum" diye konuştu.

Trabzonspor'un mevcut kadrosuna birkaç takviye yapmayı düşündüğünü belirten Lazaroni, "Transfer için bazı çalışmalar yapmalıyız. Takıma katkıda bulunacak oyuncuları transfer edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'yi çalıştırdığı dönemle şimdiki dönem Türk futbolu arasında büyük farkların bulunduğunu belirten Lazaroni, "10 yıllık sürede Türk futbolu büyük bir gelişme gösterdi. Türkiye'nin 2002 Dünya Kupası'nda kazandığı başarı ortada. Ayrıca Avrupa Birliği'ne girmeye aday bir ülke. Biz de Türk futboluna elimizden gelen katkıyı sağlamaya çalışacağız" dedi.

Bordo-mavili taraftarlara da seslenen Brezilyalı teknik adam, "Taraftarlarımız her zaman yanımızda olsun. Hiçbir zaman desteklerini bizden esirgemesinler. Biz de elde edeceğimiz başarılarla onların yüzünü güldüreceğiz" diye konuştu.

Öte yandan Brezilyalı teknik adam Lazaroni'nin eşyalarını toplamak üzere bu gece ülkesine döneceği belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title