Haberler

Küçükçekmeceyi karıştıran küçük taciz iddiasıyla ilgili Emniyet'ten açıklama

Güncelleme:

İstanbul Küçükçekmece'de 12 yaşında kıza taciz edildiği iddiası mahalleliyi sokağa döktü. Olayla ilgili açıklama yapan İstanbul Emniyet Müdürlüğü, taciz iddiasının asılsız olduğunu ifade etti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, dün Küçükçekmece'de yaşanan olayda, herhangi fiziki temas, taciz ya da tecavüz olayının bulunmadığını bildirdi.

İstanbul Küçükçekmece'de küçük kız çocuğuna taciz söylentisi üzerine mahalleli sokağa döküldü. Yapılan bütün uyarıları dikkate almayan kalabalığa polis TOMA ile müdahalede bulundu. Sokağa çıkan mahallelilerden bazıları gözaltına alındı.

"HERHANGİ BİR FİZİKİ TEMAS, TACİZ VEYA TECAVÜZ YOK"

Olaya ilişkin İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, dün Küçükçekmece'de yaşanan olayda, 12 yaşındaki Suriyeli bir çocuğun, 12 yaşındaki bir başka çocuğa camdan "Gel gel" diye seslendiği belirtildi. Açıklamada, olayda, "Herhangi bir fiziki temas, taciz veya tecavüz olayı yok." ifadesi kullanıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Küçükçekmece İstanbul 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu?
500

Yorumlar (10)

namaless:

gerekte yok. defolup gitsin suriyeliler. Yoksa onları burada tutanları biz göndermesini biliriz

34
24
yanıtYanıtla
Yiğit:

Kimsin sen ırıkçı

4
19
yanıtYanıtla
Yenisoy:

Yallah

yanıt9
yanıt3
AK PARTİLİ:

SURİYELİLERİ İSTEMİYORUZ!! ÜLKEYİ MÜLTECİ KAMPINA ÇEVİRDİNİZ İPİNİ KOPARAN ÜLKEYE GİRİYOR !!!

6
2
yanıtYanıtla
Haşinboy:

ülkemde suriyeli istemiyorum.

5
2
yanıtYanıtla
Cayci:

Arkadas fiziki temas olsada serbest kaliyolar ne hikmetse....... Hersey bu pisliklere serbest biktik artik hangi tasi kaldirsan altinda bunlar cikiyor defolup gitsinler yeterrrr

2
0
yanıtYanıtla
Hebimiz insan:

Her gün süriyelilerin Türkiye den ayrılması talep edenler için bir soru :Suriyeliler Türkiye yi terk ederse yarım milyon kiralık ev , yirmi bin dükkan ve beş bin atölye ve fabrika , 1000milyon cep telefonu hattı ve 100, 000 ev internet aboneliği , boşalacak Türk halkı Türkiye deki Suriyeliler in varlığından zarar mı gördü yoksa yararlandı mi ? Basit bir istatistikler

1
0
yanıtYanıtla
Yusuf:

Her zaman derim! 1 tweet ile yonlendirilebilen bir toplum olmusuz!

0
0
yanıtYanıtla
Adanalı:

Taciz yok doğru çocuk bilmeyip gitse o zaman mı sokağa çıksın insanlar illaki eyleme geçsin iş işten geçsin öyle değilmi?

0
0
yanıtYanıtla
DÜRBÜNLÜ NÜN CEO.:

HEPİMİZ ADEM A.S COCUKLARIYIZ . CANAKKALEDE ŞEHİT OLUB SANA BU VATANI BIRAKANLARI ÖNCE RAHMETLE YAD ET . ARALARINDA ALLAH İÇİN SAVAŞAN KAÇ ADET BÖLÜK BÖLÜK KAVİMLER VAR MÜMİN IRK DÜŞMANI ADLA OLAMAZ . ADAMA SORARLAR SEN BULGARMISIN DİYE

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title