Haberler

İstanbul'da Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul'da Sokak Satıcılarına Yönelik Beş İlçede Düzenlenen Eş Zamanlı Operasyonlarda 72 Kişi Gözaltına Alındı

İstanbul'da sokak satıcılarına yönelik beş ilçede düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 72 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, Bağcılar, Fatih, Küçükçekmece, Gaziosmanpaşa ve Sultangazi'de uyuşturucu satıcılarına yönelik yaklaşık 2,5 aylık çalışma sonucu kimlik ve adresleri belirlenen kişilerin evlerine operasyon düzenledi.

Operasyonda 72 kişi gözaltına alınırken, bu kişilerin yakalandıkları adreslerde yapılan aramada 20 kilogram eroin, 5 kilogram esrar, yarım kilogram kokain ve 100 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Gözaltına alınanlardan E.K'nin, 'suç oluşumunun' lideri olduğu ve bu şebekenin de kendi içinde 'torbacı', 'temin edici', 'aracı' ve 'satıcı' olarak gruplara ayrıldığı belirtildi.

Emniyette işlemleri süren şüpheliler arasında yer alan Z.K'nin Fatih'te su istasyonu sahibi olduğu ve uyuşturucu maddeleri, dikkat çekmemek için damacana ile alıcılara ulaştırdığı kaydedildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünde işlemleri süren şüphelilerin 29 Mart Pazartesi günü Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine sevk edileceği bildirildi.

(MRT-DÜR-ARD) - İSTANBUL

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title