Haberler

İstanbul'da Elektrik Kesintisi...

İstanbul'da bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 14-19 Temmuz tarihleri arasında Beyoğlu, Zeytinburnu, Sefaköy, Çağlayan ve Sarıyer'de elektrik kesintisi uygulanacak.

İstanbul'da bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 14-19 Temmuz tarihleri arasında Beyoğlu, Zeytinburnu, Sefaköy, Çağlayan ve Sarıyer'de elektrik kesintisi uygulanacak.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan yazılı açıklamada, bakım, onarım, dönüşüm ve yeraltı kablo çalışmaları nedeniyle bazı semtlerde 4 ile 10.5 saat arasında sürelerle elektriklerin kesileceği bildirildi.

Açıklamaya göre, elektrik kesintisi uygulanacak yerler, tarihleri ve saatleri şöyle:

14 Temmuz Cuma günü 05.00-14.00 saatleri arasında Beyoğlu'nda Abbasağa Mahallesi, Maşuklar Yokuşu, Barbaros Bulvarı, Selamlık ve Köyiçi Caddeleri ile Akmaz Çeşme, İlhan ve Köyiçi Mektep Sokakları.

14 Temmuz Cuma günü 08.00-18.30 saatleri arasında Zeytinburnu Telsiz Mahallesi Manolya Sokak ile 85/9 Sokak ve bir kısmı.

15 Temmuz Cumartesi günü 08.00-18.30 saatleri arasında Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi Mobadağ, 8. Sokak ve civarı.

15 Temmuz Cumartesi günü 09.00-13.00 saatleri arasında Sefaköy'de Bağcılar Kirazlı Mahallesi Zeynebiye ve Deve Kaldırımı Caddeleri ile Alper, Alpay, Evren, Akgüney, Mete, Cengiz, Yıldırım, Zafer, Ceylan, Evciler, Murat ve Aşık Sokakları.

15 Temmuz Cumartesi 09.00-18.00 saatleri arasında Çağlayan'da Sütlüce Karaağaç Caddesi, Tünel, Sütlüce Alt Geçidi ve Hamam Sokak.

17 Temmuz Pazartesi günü 09.00-18.00 saatleri arasında Çağlayan'da Sütlüce Karaağaç Caddesi, Sandalcı Kerim, 1. ve 2. Hamam, Elif Efendi, Şeker Kuyusu, Hacı Gülşen, Bade ve Mahmut Dayı Sokakları.

17 Temmuz Pazartesi günü 09.00-19.00 saatleri arasında Sarıyer'de Nalbant Çeşme Caddesi, Nalbant Çeşme 1.,2., 3.,4., 5. sokakları, Eski Kilyos Caddesi, Zekeriyaköy.

19 Temmuz Çarşamba günü 09.00-19.00 saatleri arasında Sarıyer'de Maden Kilyos Yolu Caddesi, Zekeriyaköy Yolu, Çeşme, Tepe Üstü, Bayır, Kocataş, Cami, Çıkmaz, Eski Kilyos Yolu Sokakları ve civarı.

19 Temmuz Çarşamba günü 09.00-18.00 saatleri arasında da Çağlayan'da Sütlüce, İmrahor Caddesi Dereiçi, Mercan, Pazaraltı, Derka Aralığı, 3. Bayır, Ali Efendi, Ceylan Sokakları ve Zeki Triko.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title