Haberler

İstanbul: Bakan Pepe Yurda Döndü

Kenya'nın Başkenti Nairobi'de Birleşmiş Milletler (BM) Tarafından Düzenlenen İklim Değişikliği Konferansı'na Katılan Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe Bugün Yurda Döndü.

Kenya'nın başkenti Nairobi'de Birleşmiş Milletler (BM) tarafından düzenlenen İklim Değişikliği Konferansı'na katılan Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe bugün yurda döndü.

Atatürk Havalimanı VİP Salonu'nda bir basın toplantısı düzenleyen Osman Pepe Türkiye'nin 8 kişiyle temsil edildiği konferansa katılımın oldukça yüksek olduğunu söyleyerek, birçok ülkenin 70-80 kişilik gruplarla ülkelerini temsil ettiğini bildirdi. Konferansta küresel iklim değişikliği ve sera gazlarıyla ilgili çeşitli görüşlerin dile getirildiğini kaydeden Pepe, konferansta yaptığı konuşmada, Türkiye'nin bu konuyla ilgili neler yaptığını, hangi sektörlerde neler düşünüldüğünü anlattığını kaydetti. Pepe, ayrıca hazırlanan Ulusal Bildirim Raporu'nun en kısa sürede konferans sekretaryasına sunulacağını ifade ettiğini söyledi.

Bakan Pepe, konferans vesilesiyle BM Çevre Programı Yürütme Direktörü Achim Steiner ile görüşme fırsatı bulduğunu aktardı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title