Haberler

İstanbul Bağcılar'da Yeşilay Gecesi

Yeşilay'ın Ramazan Ayının Zararlı Alışkanlıklardan Kurtulmak İçin Önemli Bir Fırsat Olduğunu Göstermek Amacıyla Bağcılar'da Düzenlediği Geceye Yaklaşık 2 Bin Kişi Katıldı.

-Yeşilay'ın Ramazan ayının zararlı alışkanlıklardan kurtulmak için önemli bir fırsat olduğunu göstermek amacıyla Bağcılar'da düzenlediği geceye yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

İSTANBUL(ANKA) - Yeşilay'ın Ramazan ayının zararlı alışkanlıklardan kurtulmak için önemli bir fırsat olduğunu göstermek amacıyla Bağcılar'da düzenlediği geceye yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

Türk sanat müziği konseri ve semazen gösterilerinin yapıldığı gecede konuşan Yeşilay Gönül Elçisi Cüneyt Arkın, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin sağlıklı olması en büyük arzumuzdur. Bu anlamda, onları madde bağımlılığına götürecek yolların ve sebeplerin ortadan kaldırılması hepimizin görevidir. Biz bu görevi, büyük bir ciddiyetle yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title