Haberler

İstanbul: Araştırmacılar Derneği'nin 10. Araştırma Zirvesi, 13-14 Mart 2007'de İstanbul'da

Araştırmacılar Derneği'nin 10 Araştırma Zirvesi, 13-14 Mart 2007 Tarihinde İstanbul Hilton Hotel Convention Center'da Yapılacak.

Araştırmacılar Derneği'nin 10 Araştırma Zirvesi, 13-14 Mart 2007 tarihinde İstanbul Hilton Hotel Convention Center'da yapılacak.

Yapılan açıklamaya göre, 10. Araştırma Zirvesi'nde; pazarlama ve marka yönetim sürecinde 360 Derece entegre edilmiş planlı araştırma, işletmelerin daha verimli çalıştığı gerçeğini göz önüne seriyor. 360 Derece Araştırma ile firmaların pazarlama sürecinin her aşamasında alınması gereken kararlara nasıl destek olduğu vurgulanırken başarılı kurumların verecekleri kararda, güdecekleri politikalara temel teşkil eden doğru bilgi ve analizi '360 Derece Araştırma'dan nasıl aldığı somut örneklerle paylaşılıyor. 360 Derece Siyasi Araştırma, 360 Derece Medya Ekonomisi, Yazılı ve Görsel Basında Araştırma Kullanımı, 360 Derece Medya Planlamada Araştırma, Araştırma Yatırımının Geri Dönüşü gibi başlıklarla irdelenecek programda yerli ve yabancı konuşmacılar yer alıyor.

Araştırmacılar Derneği, 1993 yılından bu yana periyodik olarak Araştırma Zirvesi'ni düzenliyor. Sektörün en önemli yıllık toplantısı olan bu etkinlikte, araştırmaya konu olan alanlardan, araştırmanın ve araştırmacılığın kendisine kadar, ilgili her konuda sektörün birikimini zenginleştirecek tartışmalara uygun bir platform sunuluyor. Araştırma Zirvesi'nin ana hedefi, katılımcıların belirlenen tema etrafında, özellikle araştırma perspektifinden önemli kazanımlar edinmesi, kendi sektör ve kurumlarının karar alma sürecinde araştırmaya dair yeni ufuklar kazanması. Araştırmacılar Derneği; pazarlama iletişimi içinde yer alan kurumların üst ve orta düzey yöneticilerinin (reklam veren, üretici, pazarlamacı, reklamcı, araştırmacı ve iletişimci) zirveye katılımını hedefliyor. Zirveye standart katılım 450, üye 350 YTL artı KDV olarak belirlendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title