Haberler

İstanbul: Actıve Academy 4. Finans Zirvesi, "Küresel Sermaye ve Türkiye" Ana Temasıyla 4-5 Aralık'ta

Active Academy 4. Uluslararası Finans Zirvesi, "Küresel Sermaye ve Türkiye" Ana Temasıyla 4-5 Aralık Tarihleri Arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda Düzenlenecek.

Active Academy 4. Uluslararası Finans Zirvesi, "Küresel Sermaye ve Türkiye" ana temasıyla 4-5 Aralık tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek.

Active Academy 4. Uluslararası Finans Zirvesi, 4-5 Aralık tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek. Zirve'nin ana teması "Küresel Sermaye ve Türkiye" olarak belirlendi. Zirve, finans dünyasından yerli ve yabancı birçok uzmanı bir araya getirecek. Zirve'de, gündemdeki gelişmeler, sorunlar ve çözüm önerileri ortaya konacak. Zirve'de yer almak isteyenler, 13 Kasım gününe kadar kayıt yaptırdıkları takdirde indirimli fiyatlardan yararlanacaklar. Bir kişinin 13 Kasım'a kadar kayıt yaptırması durumunda ödeyeceği miktar 400 dolar, bu tarihten sonra 500 dolar; 2-10 kişi arasındaki gruplar için 13 Kasım'a kadar kayıt ücreti kişi başı 350 dolar, bu tarihten sonra 450 dolar; 10 kişiden büyük gruplar için kişi başı indirimli fiyat 300 dolar, 13 Kasım'dan sonra 400 dolar olarak belirlendi. Kamu görevlileri ve akademisyenler ise Zirve'ye 200 dolarlık sabit bedelle katılabilecekler.

Öte yandan, geçen yılki Zirve'ye finans sektöründen 469, bilişim sektöründen 272, reel sektörden 346, kamudan 119 ve üniversite çevrelerinden 104 kişi katıldı. Finans sektöründen katılanların 76'sı yönetim kurulu başkanı, üyesi veya genel müdür idi. Aynı sektörden 112 kişi de genel müdür yardımcısı pozisyonunda görev yapıyordu. Bilişim sektöründen 23 yönetim kurulu başkanı, üyesi veya genel müdür, 36 genel müdür yardımcısı Zirve'ye katılırken, reel sektör 32 yönetim kurulu başkanı, üyesi veya genel müdür, 43 genel müdür yardımcısı ile yer aldı. Zirve'ye basın katılımı da yüksek oldu. İlk gün 158, ikinci gün 46 basın mensubu Zirve'yi takip etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title