Haberler

İsrail'in Gazze'ye Yönelik Yaptırımlarına Bir Tepki de Rusya'dan

İsrail'in Gazze Şeridi'ne Yönelik Yaptırımlarına Bir Tepki de Rusya'dan Geldi. İsrail'in, Gazze'nin Yakıt ve Elektrik Enerjisini Keserek, Kenti İzole Etmesini Kınayan Rusya Dışişleri Bakanlığı, Bu Hareketin Şiddeti Azaltmada Başarısızlığa Neden Olacağını Vurguladı.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik yaptırımlarına bir tepki de Rusya'dan geldi. İsrail'in, Gazze'nin yakıt ve elektrik enerjisini keserek, kenti izole etmesini kınayan Rusya Dışişleri Bakanlığı, bu hareketin şiddeti azaltmada başarısızlığa neden olacağını vurguladı.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik yaptırımlarına dünyadan tepkiler gelmeye devam ediyor. İsrail'in Gazze'ye verilen elektrik ve yakıtı kısma kararını kınayan Rusya Dışişleri Bakanlığı, bu kararın şiddeti ve aşırıcılığı azaltmaya engel olacağının altını çizdi. Yayınlanan bildiride, "İzolasyon ve misilleme, aşırıcılıkla mücadeleye başlamak için küçük bir şansa sahip olan sivil halkın en temel ihtiyaçlarını etkileyecektir" denildi.

(AFP-OYK-OYK-OK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title