Haberler

Isparta'daki Uçak Kazasının Ardından

Isparta'daki Uçak Kazasında Hayatını Kaybeden Kabin Görevlisi Mümine Bulut, Son Yolculuğuna Gözyaşlarıyla Uğurlandı. Mümine Bulut'un Beylikdüzü Kavaklı Camii'ndeki Cenaze Namazına Atlasjet Ceo'su Tuncay Doğaner de Katıldı.

Isparta'daki uçak kazasında hayatını kaybeden kabin görevlisi Mümine Bulut, son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı. Mümine Bulut'un Beylikdüzü Kavaklı Camii'ndeki cenaze namazına Atlasjet CEO'su Tuncay Doğaner de katıldı.

Isparta'da meydana gelen uçak kazasında hayatını kaybeden hostes Mümine Bulut'un cenazesi, önce Beylikdüzü Kavaklı'da bulunan evinin önüne getirildi. Evin önünde duaların okunduğu sırada, Mümine Bulut'un annesi Nazife ve kardeşleri Melek, Gülşah, Banu, Selma, Şenol, Münevver, Saadet ile Sevil gözyaşlarına boğuldu. Duanın ardından Kavaklı Camii'ne götürülen genç hostesin cenazesini ablası Melek, "Hoşçakal kardeşim" diyerek uğurladı.

Kavaklı Camii'nde düzenlenen cenaze törenine genç hostesin ailesi, akrabaları ve çalışma arkadaşlarının yanı sıra Atlasjet CEO'su Tuncay Doğaner de katıldı. Cenaze töreninde anne Nazife Bulut'un güçlükle ayakta durduğu görülürken, taziyeleri ise ağabey Şenol Bulut kabul etti. Mümine Bulut'un cenazesi, kılınan cenaze namazı ardından Kavaklı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

3 yıldır Atlasjet Havayolları'nda kabin memurluğu yaptığı öğrenilen 26 yaşındaki Mümine Bulut'un yeni yerler görme isteği nedeniyle hostesliğe başladığı öğrenildi.

(CC-ÖFA-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title