Haberler

İSÖS'lüler Esra Erol'a Konuk Oldu

Güncelleme:

Teknik Heyetten Kemal Çiçek, Esra Erol'a Ampute Futbol ve İSÖS ile ilgili bilgi verdi.

İmkansızlıklara ve engellere rağmen,yeşil sahalara renk katan, Ampute Super Lig takımlarından İstanbul'un tek takımı, İstanbul Özürlülerspor (İSÖS) Yöneticilerinden Kulüp Müdürü Nail KARABULUT,Yönetim Kurulu Üyesi Elif KALAYCIOĞLU, Basın Danışmanı ve ALO AFİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali GÜNDÜZ,Teknik Kadrodan Kemal ÇİÇEK ve İSÖS Ampute Futbolcularından İsmail UZUNÇİVİ (Osman), ATV'de yayınlanan " ESRA EROL'DA EVLEN BENİMLE " Programına konuk oldular.

Teknik Heyetten Kemal ÇİÇEK, Esra EROL'a Ampute Futbol ve İSÖS ile ilgili bilgi verdi, Esra EROL ve Eşi Ali ÖZBİR'e adlarına yazılı İSÖS Forması hediye edildi.

İSÖS Gönüllüsü ve Alo Afiş Yönetim Kurulu Başkanı Ali GÜNDÜZ , 8 Nisan 2012- Pazar , Saat13.00' da Zeytinburnu HASAN DOĞAN STADI'nda konuk edecekleri Malatya Bedensel Engelliler maçı için taraftar desteği istedi.Esra EROL'da Canlı yayında 70 milyona maçın duyurusunu yaptı ve maçları izlemeye gelme sözü verdi.

Kulüp Müdürü Nail KARABULUT ve Yönetim Kurulu Üyesi Elif KALAYCIOĞLU birlikte, Esra EROL'a İSÖS flaması verdiler,Ampute futbolcu İSMAİL (OSMAN)'da "EROL'a "gel ayağım ol,topa beraber vuralım " dedi.Birlikte çekilen hatıra fotoğrafının ardından program sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Esra Erol İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title