Haberler

İş Adamları ve Bürokratlar, Malatya Günleri İçin Bir Araya Geldi

Ankara Malatyalılar Derneği, Malatya'daki iş adamları ve bürokratlarla kahvaltıda bir araya geldi.

Ankara Malatyalılar Derneği, Malatya'daki iş adamları ve bürokratlarla kahvaltıda bir araya geldi.

Avşar Otel'de düzenlenen kahvaltıya, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Fethi Altınyuva, PTT Başmüdürü Zekai Özcan, Malatya Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Murat Nalçacı ile çok sayıda bürokrat da katıldı.

Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı Yakup Demir, burada yaptığı konuşmada, Malatya'ya 18-22 Nisan tarihleri arasında Ankara Kültür Merkezi'nde düzenlenecek Malatya Günleri koordinasyon toplantısı için Malatya'ya geldiğini söyledi.

Ankara'daki Malatyalı derneklerle, Malatyalı bürokratların bir araya gelmesi için bu toplantıyı düzenlediklerini belirten Demir, dernekler içerisinde ayrımcılık yapmadan, şahsi çıkarlara yol açacak bir duruma izin vermeden çalıştıklarını ifade etti.

Malatyalı dernekler olarak pek çok çalışma yaptıklarını anlatan Demir, başkentte üniversite kazanan öğrencilere kayıtlarından kalacakları yeri sağlamaya kadar pek çok konuda yardımcı olduklarını belirtti. Demir, Ankara'da okumaya gelen Malatyalı öğrencilerin kendilerine başvurmalarını istedi.

Malatyalı önemli isimleri anmak için de dernekler olarak programlar düzenlendiklerini belirten Demir, 5 bine yakın üyeleri bulunduklarını dile getirdi.

Ankara Maltepe'de güzel bir dernek binası kurduklarını anlatan Demir, bir ihtiyacı, talebi, Ankara'da işi olan Malatyalıların kendilerine başvurabileceklerini ifade etti. Demir, ayrıca Malatyalıların www.malatyalılar.org ve www.malatyalılar.org.tr adresinden de kendileri hakkında bilgi edinebileceklerini kaydetti.

- MALATYA

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Kavuk Yakup Demir Yeşilyurt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title