Haberler

Irkçılar Erdoğan'ın Açıklamasını İptal Ettirdi

Erdoğan'ın Bulgaristan Başbakanı Sergey Stanişev ile Görüşmesinin Ardından Yapması Öngörülen Basın Toplantısı Irkçı ve Aşırı Milliyetçi Ataka Partisinin Milletvekilleri Yüzünden İptal Edildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Bulgaristan Başbakanı Sergey Stanişev ile görüşmesinin ardından yapması öngörülen basın toplantısı ırkçı ve aşırı milliyetçi ATAKA partisinin milletvekilleri yüzünden iptal edildi.

ATAKA Genel Başkanı Volen Siderov, 5 milletvekiliyle birlikte başbakanlık binasında basın toplantısının yapılacağı salona gelerek, Trakya'dan göç etmiş Bulgarların malvarlıkları, 1915 olayları gibi konularında Erdoğan'a, polis tarafından engellenen gösterileriyle ilgili olarak da Stanişev'e soru sormak istediğini söyledi.

Siderov ile beraberindekilerin ısrarla salonda beklemesi üzerine basın toplantısı iptal edildi. Toplantının iptal edildiğinin açıklanmasının ardından ise Siderov ile diğer milletvekilleri salonu terk etti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title