Haberler

İrem Derici, taksileri durduramayınca eve yürüyerek gitti!

Güncelleme:

Şarkıcı İrem Derici, büyük bir keyifle izlediği Sibel Can konseri sonrasında eve dönmek için taksi durdurmak istedi ancak bunda başarılı olamadı. Derici, o eğlenceli anları sosyal medya hesabından da paylaşmayı ihmal etmedi.

Sosyal medya hesabından birbirinden eğlenceli fotoğraf ve videolar paylaşan İrem Derici, aynı zamanda kendisini ti ye aldığı içerikler paylaşmaktan da geri durmuyor.

İrem Derici, taksileri durduramayınca eve yürüyerek gitti!

"27 LİTRE TERLEDİM"

Geride bıraktığımız akşam Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında sahne alan Sibel Can'ı izlemeye giden Derici, gecenin ilerleyen saatlerinde eve dönmek için taksi çevirmek istedi. Bu talebini ilginç hareketler yaparak gösteren İrem Derici, belki de bu yüzden hiçbir taksiyi durdurmayı başaramadı. Şarkıcı o anların videosunu, "Sus ya! Kimse durmadı, eve yürüdüm. 27 litre terledim. Teşekkürler." notuyla paylaştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya İrem Derici Sibel Can Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500

Yorumlar (18)

yazar:

Mahallenin delisi.

20
0
yanıtYanıtla
kartal:

tabi durmazlar deli sanmislardir

17
0
yanıtYanıtla
Dedikodu:

Bence ücret karşılığında hoş vakit geçirten emekçi kadınlardan biri zannetmişlerdir.

14
1
yanıtYanıtla
SELÎN:

Aynen. duruşuda aynı o şekilde. Fiziği kimseninde hoşuna gitmemiştir. Bu nedenle durmamışlardır.

yanıt8
yanıt1
Doğrucu:

Keşke saçmalıklarıyla değilde sadece işiyle gündeme gelse . Şımarıklıktan başka bir şey yaptığı yok . Daha da itici oluyor günden güne . Yazık çok genç daha . . . .

12
1
yanıtYanıtla
D.paşalı:

Yorum yapmaya bile gerek yok.

12
1
yanıtYanıtla
Kafka:

Niye arabası yokmuymuş...

9
0
yanıtYanıtla
BOZUK MOTOR TAMÎRCÎSÎ:

Arabası tamirde. Motoru arızalı Îrem''in.

yanıt3
yanıt1
NERÎMAN:

Aaa o nedir öyle ya. Tuhaf bacak ve el hareketleri. Inanın videoya bakınca şoke oldum. Sanki oto stopla müşteri bekleyen bayanlar gibi şekiller, duruşlar, ve o çirkince pozisyonlarda nedir ? Bence alkol haricinde başka bir seyde içmiş galiba !

8
1
yanıtYanıtla
KIZGIN:

Harbiden artık bıktık bunları görmekten . . .

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title