Haberler

İngiliz Holiganlar Sınırı Aştı, Ikea'yı Yerle Bir Etti!

2018 Dünya Kupasında İsveç'i 2-0 yenerek yarı finale yükselen İngiltere'de holiganlar, İsveç'in ünlü mobilya mağazası Ikea'ya baskın yapıp etraftaki her şeyi kırıp döktü.

2018 Dünya Kupası Çeyrek Final turunda İsveç'i yenerek yarı finale yükselen İngiltere'de büyük sevinç yaşanırken holiganlar yine sınırı aştı.

İsveç'i 2-0 yendikleri maçın ardından sokaklara dökülen İngilizler, İsveç'in ünlü mobilya mağazası Ikea'nın Londra'daki şubesine hücum etti.

ÇALIŞANLAR OLAYLARI KORKU DOLU GÖZLERLE İZLEDİ

Mağazaya giren onlarca İngiliz etraftaki eşyaları kırık dökerken çalışanlar olayları şaşkınlık ve korku içerisinde izledi.

İngilizlerin bu hareketi büyük tepki toplarken yetkililerden henüz resmi bir açıklama yapılmadı. İngiltere bu maçı kazanarak tarihinde üçüncü kez Dünya Kupası'nda yarı finale kalma başarısı gösterdi.

Daha önce 1966 ve 1990 yıllarında yarı finale kalan İngilizler, 2018 Dünya Kupası'nda finale çıkabilmek için 11 Temmuz tarihinde Hırvatistan ile mücadele edecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

2018 Dünya Kupası İsveç Spor Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500

Yorumlar (14)

adınızı yazın:

ingilizler dünyanın başına gelmiş büyük bir beladır

20
0
yanıtYanıtla
UTANMAZLARRR:

LAİKLİK ELDEN GİDİYEAHHH

5
4
yanıtYanıtla
Son Bükücü:

Galatasaraylılar boşuna öldürmedi bunları. .

6
3
yanıtYanıtla
andsmero denizli:

laikler yorumlarınızı bekliyoruz.

6
0
yanıtYanıtla
NOKTA:

Fanatiklerin akıldan yoksun olduğu gerçeği.

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hepsi gereken cezayı fazlasıyla alır. türkiye çok farkısız. galatasaray kazanınca fenerbahçe mağazasını uzaylılarmı talan etmeye kalktı.

2
0
yanıtYanıtla
UTANIRLAR:

İRTİCA GELİİYEEAAHH

1
0
yanıtYanıtla
somon:

BÖYLE MAÇI BAHANE EDİP İNSAN ÖLDÜREN VAR

1
0
yanıtYanıtla
GETTO:

BUNLARI GELİP BURSADA YAPINN

1
0
yanıtYanıtla
YİĞİDİME BAK BEE:

TOSUN, ZAMANINDA BURADA DAHA FAZLASINI YAPTILAR. SEN O ZAMAN VİTAMİN BİLE DEĞİLDİN DEMEK Kİ. . . KEŞKE OLSAYDIN BEE. . . . DOLAMAYA BAK HELE

yanıt1
yanıt1
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title