Haberler

İlginç Tanık!

Arzu Yanardağ ve Ali Serter Davası Başladı! Yanardağ'ın Arkadaşı, Duruşma Sırasında Çarpıcı İddialarda Bulundu!

ARZU YANARDAĞ VE ALİ SERTER DAVASI BAŞLADI! YANARDAĞ'IN ARKADAŞI, DURUŞMA SIRASINDA ÇARPICI İDDİALARDA BULUNDU!

İstanbul 3. Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, sanık Ali Serter ile şikayeti Arzu Yanardağ katılmadı. Duruşmada tanık olarak dinlenilen Arzu Yanardağ'ın arkadaşı Zeynep Fuldan Özaydın, Yanardağ'ın olay tarihinde eşinden ayrı yaşadığını ve bir çocuğunun olduğunu anlattı.

Yanardağ'ın, bazı eşyalarını almak için eşi ile ortak yaşadığı eve gitmek istediğini ve kendisini de çağırdığını belirten Özaydın, şunları söyledi:

'Eve gittiğimizde kapı kırıktı. İtilince açılıyordu. İçeriye girdik. Etrafta bira şişeleri vardı. Sanırım Ali Serter sızmıştı. Uyuyordu, uyandırmadık. Biz eşyayı almak için arka tarafa gittik. Toplanırken bir ara Arzu Yanardağ ön tarafa gitti. Sesi gelmeye başladı. Eşiyle tartıştığını gördüm. Ali Serter hakaret ederek evden gitmesini istiyordu. Aralarında bir telefon konusu vardı ama ne olduğunu anlayamadım. Ali Serter, Arzu'nun başını balkon demirlerine vurdu. Ben araya girerek ayırmaya çalıştım.' Tebligat ulaşmasına rağmen duruşmaya gelmeyen Serter ve Yanardağ'ın, zorla getirilmelerine karar veren hakim, duruşmayı erteledi. Ali Serter'in 'yaralama' ve 'hakaret' suçlarından 7 ay ile 3 yıl arasında hapis cezasına çarptırılması talep ediliyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title