Haberler

İletişim Lisesi Öğrencileri, Bakan Çelik'i Sorularıyla Terletti

Bursa'da Anadolu İletişim Meslek Lisesi'nin Muhabir ve Kameraman Öğrencileri, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ile Röportaj Yaptı. Her Hafta Sonu Yerel Televizyonda Program Yapan Liseli Öğrenciler Bakan Çelik'i Sorularıyla Terletti.

Bursa'da Anadolu İletişim Meslek Lisesi'nin muhabir ve kameraman öğrencileri, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ile röportaj yaptı. Her hafta sonu yerel televizyonda program yapan liseli öğrenciler Bakan Çelik'i sorularıyla terletti.

Bakan Hüseyin Çelik, çeşitli temaslarda bulunmak için geldiği Bursa'da Anadolu İletişim Meslek Lisesi öğrencileriyle röportaj yaptı. Haber toplama ve yazma dersleri kapsamında bir yerel televizyonda cumartesi ve pazar günleri 'lise vizyon" isminde program hazırlayan Anadolu İletişim Lisesi'nin 11.sınıf öğrencileri bir muhabir gibi Bakan Çelik'in peşinden koşturdu. Sonunda röportaj talebine olumlu cevap alan öğrenciler, Bakan Çelik ile konuşmayı başardılar. Öğrenciler Bakan Çelik'e, "mesleki ve teknik eğitimle ilgili yaşanan sıkıntıları, katsayı problemini" sordular. Bakan Çelik ise, sorunların çözüleceğini söyledi.

(OMR-İHS) 08.03.2008 15:19 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title