Haberler

İl Özel İdaresi'nin Yangın Söndürme Arazözleri, Köy Muhtarlarına Teslim Edildi

Konya İl Özel İdaresi, İl Genel Meclisi’nin kararı ile alınan yangın söndürme arazözlerini törenle dağıttı. Selçuklu, Meram ve Kadınhanı ilçelerindeki 34 köye gönderilen arazözlerin anahtar ve zimmetleri köy muhtarlarına teslim edildi.

Konya İl Özel İdaresi, İl Genel Meclisi'nin kararı ile alınan yangın söndürme arazözlerini törenle dağıttı. Selçuklu, Meram ve Kadınhanı ilçelerindeki 34 köye gönderilen arazözlerin anahtar ve zimmetleri köy muhtarlarına teslim edildi.

İl Özel İdaresi'nde yapılan törene, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Kaçmaz ile Meram, Selçuklu, Kadınhanı Meclis üyeleri, İl Özel İdaresi daire başkanları ve muhtarlar katıldı.

Törende, İl Genel Meclisi olarak aldıkları kararlar doğrultusunda İl Özel İdaresi'nin yaptığı hizmetleri anlatan Selvi, bu hizmetlerle köylerde su, yol sorunu kalmadığını, bölgelerden gelen taleplere göre de halkın ihtiyacına yönelik hizmet götürmeye devam ettiklerini kaydetti.

Selvi, şunları kaydetti:

"Selçuklu Meclis üyelerimizin verdiği önerge ve ihtisas komisyonlarımızın yaptığı inceleme neticesinde köy ve beldelerimizde ihtiyaç olduğu tespit edilen yangın söndürme arazözlerimizi bugün sahiplerine dağıtmaktan dolayı son derece mutluyuz. Yalnız yangın söndürmede değil, sulama ve su taşımada da kullanılabilecek arazözlerimize muhtarlarımızın gözü gibi bakacağına inancımız sonsuz. Sadece yangın söndürme arazözleriyle değil, parke taşlarıyla, asfaltlarıyla köylerimiz pırıl pırıl oldu. Hizmetlerimizden dolayı köylüyü mutlu görmek bizi de mutlu ediyor."

Konuşmaların ardından 15 adet Meram, 18 adet Selçuklu, 1 adet de Kadınhanı ilçesinin köylerine gönderilmek üzere 2,5 ve 5'er tonluk toplam 34 adet yangın söndürme arazözü, anahtarları, zimmet ve kullanma talimatı ile birlikte muhtarlara teslim edildi.

Arazözlerini alan muhtarlar, İl Genel Meclisi ile İl Özel İdaresi'ne teşekkür etti. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Kadınhanı Selçuklu Meram Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title