Haberler

İkinci Bahar'da Açılış Müjdesi

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yaşlılarına sahip çıkmayan, onlara saygı göstermeyen bir milletin geleceği karanlıktır.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Yaşlılarına sahip çıkmayan, onlara saygı göstermeyen bir milletin geleceği karanlıktır. Yaşlılık dönemi, insan hayatının zor bir dönemdir. Bu nedenle bu zor dönemlerinde büyüklerimizi yalnız bırakmamak, onların bakımını layıkıyla üstlenmek hepimizin öncelikli görevi olmalıdır. Yarınlarımızı kuran yaşlılarımız, bizim baş tacımızdır" dedi.

Yenimahalle Belediyesi Yörtürk Vakfı'nın, Ankara Kalkınma Ajansı'nın destekleriyle yapımını tamamladığı Yörtürk Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi ilçede hizmete girdi. Açılışa katılan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, belediyenin 168 kişi kapasiteli İkinci Bahar Yaşlı Yaşam Merkezi'nin de yakında açılacağının müjdesini verdi.

Yörtürk Vakfı Başkanı Mustafa Tombuloğlu'nun ev sahipliğinde Batıkent'te hizmete sunulan merkezin açılışına Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Vekili Müslüm Ertekin, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, AKP Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, Yörtürk Vakfı ve Kalkınma ajansı yetkilileri ile davetliler katıldı.

"BÜYÜKLERİMİZ BAŞ TACIMIZDIR"

Törende kısa bir konuşma yapan Yaşar, "Yaşlılarına sahip çıkmayan, onlara saygı göstermeyen bir milletin geleceği karanlıktır. Yaşlılık dönemi, insan hayatının zor bir dönemdir. Bu nedenle bu zor dönemlerinde büyüklerimizi yalnız bırakmamak, onların bakımını layıkıyla üstlenmek hepimizin öncelikli görevi olmalıdır. Yarınlarımızı kuran yaşlılarımız, bizim baş tacımızdır" şeklinde konuştu.

Yenimahalle Belediyesi'nin bu tür sosyal projeleri hem dikkatle denetlediğini hem de destek verdiğini hatırlatan Yaşar, "Yaşlılarımızın rahat ve huzur içerisinde kalacağı bu tür merkezlerin özellikle büyükşehirlerde sayılarının artması gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenimahalle Belediyesi Fethi Yaşar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title