Haberler

İki Otomobilin Çarpıştığı Kaza Şans Eseri Atlatıldı

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde çarpıştıktan sonra savrulan otomobillerden biri içerisinde müşterilerin de bulunduğu marketin vitrinine çarparak durabildi.

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde çarpıştıktan sonra savrulan otomobillerden biri içerisinde müşterilerin de bulunduğu marketin vitrinine çarparak durabildi. Olası facianın atlatıldığı kazada yaralanan olmadı.

Kaza, ilçenin Cennet Sokakta meydana geldi. Muratbey Caddesine çıkan Erdoğan H. yönetimindeki 16 KET 33 plakalı otomobil, ilçe merkezine giden Canan A. yönetimindeki 10 SR 958 plakalı özel otomobile yandan çarptı. Çarpmanın etkisi ile otomobillerden buru  kontrolden çıkıp sürüklenerek yol kenarında bulunan bir marketin camına çarparak  durabildi. Otomobilin ön kısmının çarptığı marketin vitrin camları kırılırken, hemen yakınındaki bulunan kasa görevlisi ile müşteriler şans eseri kazadan yara almadan kurtuldu. Markettekilerin büyük korku yaşadığı kazada otomobil şoförleri de hafif sıyrıklarla attı.

Kazanın etkisiyle şoka giren kadın sürücüsü olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi tarafından ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title