Haberler

İhd, Şırnak'taki Saldırıyı Kınadı

İnsan Hakları Derneği (İhd) Dün Gece Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesindeki Saldırıyı Kınadı. İhd'den Yapılan Açıklamada, "Yaşam Hakkına Yönelik Şiddet İçeren Eylemler, Her Ne Gerekçe ile ve Kimler Tarafından Yapılırsa Yapılsın Bizler Tarafından Kabul Edilemez Bir Durumdur" Denildi.

-İnsan Hakları Derneği (İHD) dün gece Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesindeki saldırıyı kınadı. İHD'den yapılan açıklamada, "Yaşam hakkına yönelik şiddet içeren eylemler, her ne gerekçe ile ve kimler tarafından yapılırsa yapılsın bizler tarafından kabul edilemez bir durumdur" denildi.

İSTANBUL(ANKA) - İnsan Hakları Derneği (İHD) dün gece Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesine bağlı Beşağaç köyünde düzenlenen saldırıyı kınadı. İHD açıklamasında, "Yaşam hakkına yönelik şiddet içeren eylemler, her ne gerekçe ile ve kimler tarafından yapılırsa yapılsın bizler tarafından kabul edilemez bir durumdur" denildi.

İHD İstanbul Şubesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, yaşam hakkına yönelik şiddet içeren eylemlerin, her ne gerekçe ile ve kimler tarafından yapılırsa yapılsın kabul edilemez bir durum olduğu ifade edildi ve şu görüşlere yer verildi:

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title