Haberler

Iğdır'da Dar Gelirli Ailelere İş Adamlarından Yardım

Iğdır Eğitim ve Dayanışma Derneği (Iğder) ile Ankara Merkezli Tuna Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin (Tuna-der) Ortaklaşa Düzenledikleri Organizasyon ile Iğdır'da İhtiyaç Sahibi 150 Aileye Gıda ve Giyim Malzemeleri Yardımında Bulundu.

Iğdır Eğitim ve Dayanışma Derneği (IĞDER) ile Ankara merkezli Tuna Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin (Tuna-Der) ortaklaşa düzenledikleri organizasyon ile Iğdır'da İhtiyaç sahibi 150 aileye gıda ve giyim malzemeleri yardımında bulundu.

Dernek temsilcileri, merkeze bağlı köyler ile Aralık ilçesine bağlı Ortaköy köyünde çok sayıda ihtiyaçlı aileye ulaşarak yardımda bulundular ve ziyaret ettikleri ailelerin sıkıntılarına ortak oldular. Doğu ile Batı insanı arasında köprüleri kurmayı hedefleyen dernek gönüllüleri köy meydanında kendilerini karşılayan köy sakinleri ile sohbet edip çay içtiler. Yardım alan vatandaşlar Ankara'dan Iğdır'a kadar gelip bizzat kendi elleri ile yardımda bulunan dernek üyelerine ve iş adamlarına teşekkür ettiler.

(İA-AA-Y)

09.02.2008 17:27 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title