Haberler

Iğdır'da Hasta Taşıyan Ambulans Kaza Yaptı: 2 Ölü, 6 Yaralı

Güncelleme:

Iğdır'dan Kars'a hasta götüren ambulans, otomobil ile çarpıştı. Kazada 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Iğdır'dan Kars'a hasta götüren ambulansın otomobille çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

AMBULANS KARS'A HASTA GÖTÜRÜYORDU

Edinilen bilgiye göre, Iğdır Devlet Hastanesinden Kars'a hasta götüren N.A. yönetimindeki 76 AG 395 plakalı ambulans, Tuzluca- Digor yol ayrımı Bostan Kale köyü yakınlarında bir otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan ambulans ve otomobilin içinde bulunan 8 kişi yaralandı.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Haber verilmesi üzerine olay yerine jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden 112 ekipleri yaralıları Iğdır Devlet Hastanesine kaldırırken, otomobilin içinde bulunan A.C. ve Y.B. olay yerinde hayatını kaybetti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Iğdır Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tuzluca Digor Iğdır Kars 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (1)

Ali Bezar:

kazada otomobilde bulunanlar hepsi benim akrabalarım ve neyazıkki vefat edenlerden i amcamın oglu yasin abim daha gencti 38 yasındaydı geride 4 yetim bıraktı bizi böyuk bir kedere bogdu yasin abim nur icinde yat mekanın cennet olsun diğer vafat edende aptulbari amca seninde mekanın cennet olsun nur icinde yatın davut kardesim ve sadretin abi yede acil sifalar dilerim

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title