Haberler

İbrahim Kızıl'dan Kayserispor'a Sert Tepki

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Ligin Sonuna Yaklaşırken Bazı Art Niyetli Kimselerin Hakemleri Etki Altına Almak İstediklerini Söyleyerek, "Hakemleri Etki Altına Almaya Çalışıp, Bundan Medet Ummaya Çalışanlar Er veya Geç Hüsrana Uğrayacaklardır" Dedi.

Gaziantep spor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, ligin sonuna yaklaşırken bazı art niyetli kimselerin hakemleri etki altına almak istediklerini söyleyerek, "Hakemleri etki altına almaya çalışıp, bundan medet ummaya çalışanlar er veya geç hüsrana uğrayacaklardır" dedi.

Kırmızı-siyahlı takımın kamp yaptığı Nevşehir'in Avanos ilçesinde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Gaziantep spor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, ligin sonuna yaklaşırken bazı art niyetli kimselerin hakemleri etki altına almak istediklerini söyledi. Hakemleri etki altına alarak, bundan medet ummaya çalışanların er veya geç hüsrana uğrayacaklarını ifade eden Kızıl, hakemleri etki atlına almak isteyen art niyetli kişilerin kulüpleri de töhmet altına sokma gayreti içine girdiklerini belirtti.

Kızıl, "Sivas spor, Fenerbahçe ve Bursa spor maçı öncesi ortaya konulan senaryolar, tekrar tekrar gündeme getirilerek, bulanık suda balık avlanmaya çalışılıyor. Kayseri spor maçı öncesi aynı yöntemi deneyenler, Gaziantep spor gibi temiz bir geçmişi ve 38 yıllık tarihi olan bir spor kulübüne de çamur atmaya kalkışıyorlar" diye konuştu.

Ligin özellikle ikinci yarısında hakem hataları nedeniyle Gaziantepspor'un birçok puan kaybettiğini, kırmızı kartlarla zor durumlarda bırakıldıklarını, hakem hatası ile artı bir puan almadıklarını, tüm bunlara ses çıkarmayanların şimdi bir bardak suda fırtına koparmaya çalıştıklarını kaydeden Kızıl, "Ligin 32. haftası öncesi hakemleri etki altına almaya çalışıp, bundan medet ummaya kalkışanlar er veya geç hüsrana uğrayacaklardır. Çetin Sarıgül'ün yarınki maçta sahaya çıkıp, hiçbir etki altında kalmadan

düdük çalacağına, şerefli Türk hakemleri adına görevini bihakkın yerine getireceğine inanıyorum. Sarıgül ve şerefli Türk hakemlerinin, adil düdük çalarak spordaki art niyetli kişilere en iyi dersi vereceklerine inanıyoruz. Kimse bizim sabrımızı test etmeye çalışmasın. Kayserispor'a da bu tür oyunlardan vazgeçmelerini ve iki şehir arasındaki dostluğa gölge düşürmeye kalkışmamalarını tavsiye ederiz" ifadelerini kullandı.

(TB-ST-İY-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title