Haberler

İbo Kendini Geliştiremedi

Kişisel Gelişim Merkezi'nin Düzenlediği Ankete Katılan 7 Bin 500 Kişi, 'Kendini En Fazla Geliştiren Sanatçı Hangisi?' Sorusuna Tarkan Cevabını Verdi.

Kişisel Gelişim Merkezi'nin düzenlediği ankete katılan 7 bin 500 kişi, 'Kendini en fazla geliştiren sanatçı hangisi?' sorusuna Tarkan cevabını verdi.

TARKAN DÜNYA STARI OLDU w

Tarkan, 'kendini geliştirme' denince akla ilk gelen marka/isim! İki yıl arayla yapılan iki ankette de birinci sırada çıktı. Tarkan'a oy verenler; düğün salonlarından başlayıp mega konserlere ulaştığı ve yeteneğine ve üretimine güvenip ucuz magazin oyunları oynamadığı için onu tercih ettiklerini söyledi.

SEZEN AKSU BİR YAŞAM GURUSU

Ankette Tarkan'ın en büyük rakibiydi. İlginçtir; oylarını bölen Candan Erçetin ile tabanları birbirine benziyor. Sezen taraftarları Tarkan'ın birinci gitmesine önce kızıp, sonra "Onu da Sezen yetiştirdi" dediler. Aksu'ya oy verenlerin gerekçesi ise şu başlıklar: 'Yıllardır zirvede kalması', 'iç zenginliği', 'çok üretmesi', 'bir felsefesi ve duruşunun olması', 'insan yetiştirmesi', 'pozitif olması', 'kendini kanıtlama kaygısının olmaması', 'insan ruhundan anlaması'. Oy verenlerden birinin gerekçesi ise şuydu: "Şarkılarında hayatı çözmüşlük var!"

CEM YILMAZ ÇOK ZEKİ

Ankette uzun süre dördüncü sıradayken, 'Hokkabaz'ın vizyona girmesiyle üçüncülüğe tırmandı. Ona oy verenlerin gerekçelerinden ikisi ilginçti: 'Kendini geliştirmiş olmasaydı, bu kadar zekice espri yapamazdı', 'Reklamları bile sevdirdi, bu kadar başarı tesadüf olamaz!'

HÜLYA AVŞAR ÖZGÜVENİ VAR

2006 anketinin başından son iki haftasına kadar ilk üçte gitti. Ancak son hafta 'Hokkabaz' filmi çok konuşulunca Avşar geride kaldı. Avşar ilginç bir isim. Seveni çok seviyor, sevmeyeni nefret ediyor. İnsanlarla bir tür 'aşk-nefret ilişkisi' kurmuş durumda. Bazı kadınların kanaat önderi olan Avşar, oy verenleri tarafından zeki, özgüvenli ve kendini yenileyen biri olarak algılanıyor. Bir taraftarı, "Tepki alacağını bilmesine rağmen inandığını söylemesi, özgüvenini gösteriyor" diyor.

ÖZCAN DENİZ İKİ YILDA GERİLEDİ

Ona oy veren pek çok kişi, "Eski hali ile bugünkü halini kıyaslayan resimlere bakın, bize hak vereceksiniz" diyor. 'Kendini modernleştirme projesi' takdir ediliyor ama son dönemde kendisinden beklendiği kadar büyük üretimler yapamaması puanını düşürüyor. 2004 sonuçlarıyla kıyaslanınca ankette geriye doğru gidenlerden biri.

İBO SON SIRADA

Kendini en az geliştiren sanatçı seçildi. İnsanlar, doğuştan sahip olduğu çok güzel bir sesi olsa da, bunun ona bilgi katmadığını düşünüyor olabilir. Bir üye şöyle demişti: "Tamam, mağaradan beş yıldızlı otellere gelmesi bir gelişmeydi ama beş yıldızlı otelde mangal yaparak seviyesini ele verdi!"

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title