Haberler

Hurdacılar Sitesi'nde Sona Yaklaşıldı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin kent yatırımlarından biri olan Hurdacılar Sitesi'nde sona yaklaşıldı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin kent yatırımlarından biri olan Hurdacılar Sitesi'nde sona yaklaşıldı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin kent yatırımlarından biri olan Hurdacılar Sitesi'nin dış ve içyapısının ardından Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından asfaltlandı. Şehri çağdaş ve modern bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, tamamlanan siteyle birlikte hurdacıları da kısa sürede bir çatı altında toplayacak. Hurdacılık iş kolunda faaliyet gösteren esnafı güney çevre yolunda inşa edilen siteye toplayacak olan Büyükşehir Belediyesi, özellikle çevrecilerden bu çalışmasından ötürü tam not aldı.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, Hurdacılar Sitesi ile kentte yaşanan çevre ve gürültü kirliliğine de son vereceklerini söyledi. Başkan Küçükler, şöyle dedi: "Bir yatırımı daha tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hurdacılık iş kolunda çalışan esnaflarımızı tek bir çatı altında topluyoruz. Şehirde cadde üzerinde ve sokak aralarında faaliyet gösteren hurdacılardan hem bu işi yapanlar hem de vatandaşlarımız rahatsızdı. En başta görsel ve işitsel bir kirlilik meydana geliyordu. Toplumsal menfaati ön planda tutarak bu projeyi hayatiyete geçirdik. Artık kent merkezinde hurdacılar yer alamayacak. Erzurum'da bulunan bütün hurdacılar bu siteye taşınacak. Sitede kameralı güvenlik sistemi de oluşturuldu. Hurdacı esnafı artık çok daha rahat bir ortamda çalışacak." - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Küçükler Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title