Haberler

Hrant Dink, "Sessiz Yürüyüş" Anıldı (1)

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in 5'inci ölüm yıldönümünde, binlerce kişi Taksim Meydanı'nda Agos Gazetesi'ne kadar "sessiz yürüyüş" gerçekleştirdi.'Hrant'ın Arkadaşları'nın çağrısı ile Taksim Meydanı'nda saat 13.00 sıralarında...

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in 5'inci ölüm yıldönümünde, binlerce kişi Taksim Meydanı'nda Agos Gazetesi'ne kadar "sessiz yürüyüş" gerçekleştirdi.

'Hrant'ın Arkadaşları'nın çağrısı ile Taksim Meydanı'nda saat 13.00 sıralarında başlayan yürüyüşe STK'lar, bazı siyasi parti temsilcileri, arkadaşları ve sevenlerinin arasında bulunduğu binlerce kişi kortej eşliğinde Agos Gazetesi'ne doğru yürüdü. Agos Gazetesi önünde geniş güvenlik önlemleri alındı. İlk gruplar Agos'a saat 14.20'de ulaştı. Arkadan gelen gruplar beklenirken zaman zaman "Dink için Adalet için" şeklinde sloganlar atıldı.

Yürüyüşte Türkçe ve Ermenice 'Hepimiz Hırant'ız Hepimiz Ermeniyiz" pankartları, "Unutmayacağız", "Affetmeyeceğiz" dövizleri taşındı.

MÖ-UC-ÖA - İstanbul / Beyoğlu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hrant Dink Taksim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title