Haberler

Hobi Bahçeleri'nde Sezon Açılışı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Tarafından Bağı Bahçesi Olmayan Emeklilere ve Yaşlılara Yönelik Olarak Hizmete Sunulan Hobi Bahçeleri'nde Sezon Açılışı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin de Katıldığı Bir Programla Gerçekleştirildi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından bağı bahçesi olmayan emeklilere ve yaşlılara yönelik olarak hizmete sunulan Hobi Bahçeleri'nde sezon açılışı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin de katıldığı bir programla gerçekleştirildi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve diğer belediye yöneticileri ile birlikte Altınoluk Hobi Bahçeleri'ne gelen Başkan Özhaseki, burada bahçe sakinleriyle sohbet ederek taleplerini dinledi. Kayseri'ye ilk hobi bahçesi yaptıklarında insanların biraz tereddütle yaklaştığını ancak daha sonra da gelen talebin önüne geçemediklerini belirten Başkan Özhaseki, "İlk olarak yurtdışında görmüştüm. Biz de Kayseri'ye uyguladık. İlk zamanlar biraz değeri anlaşılamadı ama sonra da giren çıkmak istemedi. Çok

büyük rağbet var ve biz yenilerini yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Başkan Özhaseki'yi aralarında görmekten mutlu olduklarını belirten Hobi Bahçesi sakinleri de yapılan hizmetin çok anlamlı olduğuna vurgu yaparak, "Büyükşehir Belediye Başkanımız'a teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok güzel ve anlamlı bir hizmet. Burada ekip dikerek boş vakitlerimizi geçiriyoruz ve tatil köyünde gibi dinleniyoruz" dedi.

Öte yandan Hamdi Karaca adlı bir Hobi Bahçesi sakini de kendi çizdiği 'Özhaseki Ailesi Soyağacı'nı Başkan Özhaseki'ye hediye etti.

Sezon açılış programına daha sonra Büyükşehir Belediye Konservatuarı'nın ses ve saz ekipleri tarafından verilen mini konserle devam edildi. TSM sanatçısı Aliye Kalkavan ve THM sanatçısı Ayşen Kaya hareketli parçalarla Hobi Bahçesi sakinlerine keyifli bir akşam yaşattı.

(SE-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title