Haberler

Hizan'da Futbol Turnuvası Düzenlendi

Hizan'da, Spor Genel Müdürlüğünce başlatılan Koşabiliyorken Koş Projesi kapsamında futbol turnuvası düzenlendi.

Hizan'da, Spor Genel Müdürlüğünce başlatılan Koşabiliyorken Koş Projesi kapsamında futbol turnuvası düzenlendi.

Koşabiliyorken Koş Projesi kapsamında Hizan Belediyesi ile Hizan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce düzenlenen düzenlenen futbol turnuvasının açılışı, Hizan Halı Saha'da, Salon Elita ve Üç Yol Spor arasında oynanan maçla yapıldı.

Hizan Gençlik Merkezi Müdürü Erkan Doymaz, turnuvanın açılışında yaptığı konuşmada, turnuvanın dostluk ve hoşgörü havası içinde geçmesini dileyerek, şunları kaydetti:

"Etkinliklerle gençleri ve vatandaşlarımızın sportif faaliyet ve ihtiyaçlarının karşılanmasının yanı sıra yoğun stres altında kalan kurum çalışanlarının da stres atmasına imkan sağlıyoruz. Ayrıca birlik ve beraberlik pekişiyor, çalışanlar kaynaşıyor ve yeni dostluklar kuruluyor. Turnuvanın centilmence geçmesi en büyük arzumuzdur. Bu vesileyle turnuvaya katılan bütün takımlara başarılar dilerim. Ayrıca Hizan Kaymakamı Bülent Hamitoğlu'nun verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerimizi borç biliriz."

Kaynak: AA / Güncel

Hizan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title