Haberler

Hırsızlık Zanlısı, Dövülerek Polise Teslim Edildi

Adana'da, Park Halindeki Aracın İçerisinden Cep Telefonu Çalan 2 Zanlıdan Biri, Telefonun Sahibi Tarafından Yakalandıktan Sonra Dövülerek Polise Teslim Edildi.

Adana'da, park halindeki aracın içerisinden cep telefonu çalan 2 zanlıdan biri, telefonun sahibi tarafından yakalandıktan sonra dövülerek polise teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Gülpınar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 01 KM 016 plakalı aracıyla bakkal ve marketlere süt dağıtımı yapan İ.D., aracını 84 Sokak üzerinde bulunan bir marketin önüne park etti. Araçtan ayrılarak markete giren İ.D., 2 şahsın, camını açık bıraktığı araçta kalan cep telefonunu aldığını fark etti. İ.D., aracıyla peşlerinden gittiği zanlılardan S.H.'yi (30) yakaladıktan sonra darp ederek polise teslim etti. Başından ve yüzünden yaralanan S.H., Adana Devlet Hastanesi'ne

kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çalınan cep telefonunun, yakalanan şahsın üzerinden çıkmadığı, kaçan şahsın yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.

(MK-MT-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title