Haberler

HIRSIZLAR AMELİYAT PARASI İLE KIZININ ALTINLARINI ÇALDI

Güncelleme:

MERSİN'in Tarsus ilçesinde, Sıdıka Yılmaz'ın (56) ameliyat parası ile kızının emanet ettiği altınlar, evine giren 3 kadın tarafından çalındı.

MERSİN'in Tarsus ilçesinde, Sıdıka Yılmaz'ın (56) ameliyat parası ile kızının emanet ettiği altınlar, evine giren 3 kadın tarafından çalındı. Yaklaşık 300 bin TL'si çalınan Yılmaz, şüphelilerin bulunması için yardım istedi.

Olay, 22 Aralık günü öğle saatlerinde ilçeye bağlı Yeşilyurt Mahallesi Dostlar Apartmanı'nda meydana geldi. Muayene olmak için kızı ile birlikte hastaneye giden Sıdıka Yılmaz, geri döndüğünde, odalardaki eşyalarının darmadağın olduğunu gördü. Ayağındaki rahatsızlık için biriktirdiği ameliyat parası ile kızına ait olan emanet altınların yerinde olmadığını gören Yılmaz, durumu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bildirdi. Adrese gelen ekipler, parmak izi çalışması yapıp, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Gördüğü manzara karşısında şoke olduğunu belirten Yılmaz, 'Öğle saatlerinde hastaneye gitmiştim. Eve geldiğimde her yer dağılmıştı. Kapıyı levye ile açıp içeriye girmişler. Kızımın ve benim odama girip her yeri aramışlar. Kutuları açmışlar. Benim ameliyat param ve çocuğumun düğün parası onun içindeydi. Ne olur emniyet müdürüm bunu çözün. Çok mağdur durumdayım. Herkes sesimi duysun yalvarıyorum. Benim kocam sadece bir emekli, kızımın düğünü var, emanet altınları vardı. Perişan haldeyiz' dedi.

Özel ekip kuran polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilen 3 kadın şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hisarcık Aralık Tarsus Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title