Haberler

Herkes Bırakıyor!

Güncelleme:

12 Temmuz günü Kadıköy Kalamış Parkında gerçekleşecek "Ben bıraktım, Siz de bırakın" kitap toplama kampanyasına ilgi büyüyor.

Kadıköy Belediyesi ile Herkese Her Yerde Kitap Vakfı'nın birlikte organize ettikleri "Kitapcan Kitap Toplama Kampanyası" için kitap dostları 12 Temmuz Pazar gününü beklemeden şimdiden evdeki kitaplarını Kadıköy Belediye binasına ve Vakfın Şişli ofisine göndermeye başladı.

"Kitap Bağışla Bize Okusun Tüm Türkiye" sloganıyla kitap bağışı kampanyası düzenleyen Kadıköy Belediyesi ve "Herkese Her Yerde Kitap Vakfı" 500 okula 50 bin kitap göndermeyi amaçlıyorlardı. Gösterilen ilgi sebebi ile hedeflerini 600 okula çıkarttılar.

Hedefimiz 600 okul'a kitap göndermek

Bu güne kadar yaklaşık 200 ihtiyaç sahibi okula 69 bin kitap gönderen Herkese Kitap Vakfı Kurucu Genel Başkanı Bülent Şenver kampanyaya ilişkin şöyle konuştu: "Kadıköy Belediyesi ile birlikte gerçekleştirdiğimiz kitap toplama kampanyasına duyarlı insanlarımızın ilgisi hepimizi memnun ediyor. Hedefimiz bu kampanya ile 500 ihtiyaç sahibi okula kitap göndermekti. Gösterilen ilgi nedeniyle hedefimizi 600 okula çıkarttık." dedi.

"Ben bıraktım. Siz de bırakın" sloganı ile Buket Uzuner, Ali Aksöz, Ali Sunal, Murat Güloğlu, Neşe Erberk, Can Sipahi, Sunay Akın, Şevket Çoruh, Sezai Aydın, Günay Karacaoğlu ve Hüseyin Turan gibi sanat ve edebiyat dünyasından önemli isimler de bu kampanyaya destek veriyor.

Kampanya için hazırlanan videoda konuşan aydın ve sanatçılar Pazar günü kitap bağışı yapmak isteyenleri Kalamış Parkı'na çağırıyor.

600 okula kitap gönderilmesinin hedeflendiği kampanyaya destek için 12 Temmuz Pazar günü 10:00-17:00 saatleri arasında okuduğunuz ya da paylaşmak istediğiniz kitapları Kadıköy Kalamış Parkı'na getirebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kadıköy Belediyesi Kalamış Türkiye Şişli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title