Haberler

Hentbol Deplasmanlı Süper Lig Bayanlar Müsabakası

Hentbol Deplasmanlı Süper Lig Bayanlarda, Kayseri Erciyes Üniversitesi, Grubun Güçlü Ekibi Üsküdar Belediyespor Karşısında Varlık Gösteremedi.

Hentbol Deplasmanlı Süper Lig Bayanlarda, Kayseri Erciyes Üniversitesi, grubun güçlü ekibi Üsküdar Belediyespor karşısında varlık gösteremedi.

Kayseri Erciyes Üniversitesi, kendi sahasında, galibiyet amacıyla çıktığı müsabakada, varlık gösteremeyerek farklı yenildi. İlk yarısı 12-22 Üsküdar Belediyespor'un üstünlüğüyle sonuçlanan maçta, ikinci yarıda üstünlüğünü elinden bırakmayan Üsküdar Belediyespor maçı 25-40 kazanmasını bildi.

Müsabakada, Kayseri Erciyes Üniversitesi'nden, Tuğba Karakuş, Üsküdar Belediyespor'dan Merve Çolak ve Serpil İskenderoğlu, günün skorer oyuncuları oldu.

Tuğba ve Merve 8 gole imza atarken, Serpil İskenderoğlu 9 gol attı. Kayseri Erciyes Üniversitesi'nin Sırbistanlı oyuncuları Marijana Trbojevic 4 gol ve Katarina Stjepanov 3 gol atarak iyi bir performans sergiledi.

Maç sonunda bir açıklama yapan Erciyes Üniversitesi Bayan Hentbol takımı Antrenörü Ayşegül Ayaz, ilk hafta deplasmanda Trabzon Belediyespor'a 3 sayı farkla mağlup olarak kötü bir başlangıç yaptıklarını, o maçta takımının uyum eksikliği yaşadığını söyledi. Ayaz, "Bu hafta takımım, rakibine karşı iyi bir mücadele sergiledi. Fakat rakibimiz çok güçlüydü. Çünkü, Üsküdar Belediyespor, kadrosunda 7 tane milli oyuncu bulunduruyor. Yeni bir takım olmamıza rağmen onlara karşı iyi mücadele ettik. Önümüzdeki

maçlarımızda bize denk olan rakiplerimizi yenerek, ligde iyi bir seviyeye gelmek istiyoruz. Bizim gibi süper lige ilk defa çıkan bir takımın şuanki mücadelesi bence çok iyi bir sonuç" dedi.

(SE-EYB-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title