Haberler

Hendek'te Elektrik Kabloları Yeraltına Alınıyor

Sakarya Elektrik Dağıtım A.ş. (Sedaş) Genel Müdürü Yunus Bekircan, Hendek İlçesi'nde Devam Eden Elektrik Kablolarını Yeraltına Alma Çalışmalarını Denetledi.

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) Genel Müdürü Yunus Bekircan, Hendek İlçesi'nde devam eden elektrik kablolarını yeraltına alma çalışmalarını denetledi.

Hendek merkezinde bulunan Muammer Sencer Caddesi, Kemalpaşa Caddesi, Alparslan Türkeş Caddesi, Remzi Efendi Caddesi ve çevre yolunda elektrik kabloları yeraltına alındı. Yenimahalle'de çalışmaya devam eden ekipler, buradaki kabloları da yeraltına alıyor. Hendek Belediyesi, işçilik ve iş makinesi desteği ile çalışmaların hızlanmasına yardımcı oluyor. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ile birlikte Bayraktepe'yi ve çalışma yapılan yerleri inceleyen Genel Müdürü Yunus Bekircan, Hendek'teki çalışmaların devam edeceğini ve ilçenin önemli bir bölümünde elektrik kablolarının yeraltına alınmasının tamamlanacağını söyledi.

(HA-İÇ) 10.05.2008 16:40 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title