Haberler

Hayrabolu'dan Kısa Kısa

Kurban Bayramı'nın arife gününde Hayrabolu'da kurulan semt pazarında bayram yoğunluğu yaşanıyor.

Kurban Bayramı'nın arife gününde Hayrabolu'da kurulan semt pazarında bayram yoğunluğu yaşanıyor.

İlyas Mahallesi'nde kurulan semt pazarında, bayram alışverişine gelen vatandaşlar nedeniyle yoğunluk oluştu. Vatandaşların alışveriş yaptığı pazarda en çok rağbet şeker, lokum, çikolata ve giyim tezgahlarında oldu.

Hayrabolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Başoğul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bayram dolayısıyla pazarda yaşanan hareketliliğin esnafın yüzünü güldürdüğünü söyledi.

-Tekirdağ'da silahlı kavga

Hayrabolu ilçesindeki silahlı kavgada bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Hisar Mahallesi Fatih Sokak'ta, aralarında husumet olduğu belirtilen A.Z. ve B.G. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu B.G. tarafından av tüfeğiyle yaralanan A.Z, sağlık ekiplerince Hayrabolu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

A.Z'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Emniyetteki ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen B.G. ise tutuklandı.

Bayram şekerleri tezgahta yerini aldı

Hayrabolu'da Kurban Bayramı dolayısıyla şekerler tezgahlardaki yerini aldı.

Kuruyemiş, çikolata ve şeker satan Yılmaz İnceoluk, yaptığı açıklamada, şeker fiyatlarında geçen yıla göre fazla değişiklik olmadığını söyledi.

Bu bayramda satışların geçen yıla göre daha iyi olduğunu belirten İnceoluk, "Bayram şekerlerinin kilosunu 10-30 liradan satışa sunuyoruz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Kurban Bayramı Hayrabolu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title