Haberler

Hatice Şendil ve Burak Sağyaşar Çifti Evlendi

Güncelleme:

Dizi setinde başlayan birlikteliklerine 5 yıldır aralıksız devam eden ünlü çift, sonunda dünyaevine girdi. İkili, birbirlerinin gözlerine bakarak şarkı söyledi.

Oyuncu Hatice Şendil ve Burak Sağyaşar, bundan 5 yıl önce birlikte rol aldıkları dizinin setinde başlayan aşklarını nikah masasına taşıdı.

OYUNCU ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

Ekim ayında nişanlanan Hatice Şendil ve Burak Sağyaşar çifti, İstanbul'daki lüks bir otelde dünyaevine girdi. Nişan törenlerini geçen 29 Ekim'de, saat 19.29'da yapan çift, düğün için de 29 Mayıs'ı tercih etti. Çiftin düğününe Kıvanç Tatlıtuğ, Merve Boluğur, Pelin Karahan gibi birçok ünlü isim katıldı.

ŞENDİL HERKESİ BÜYÜLEDİ

Hatice Şendil kabarık bir gelinlik tercih ederken, saçlarını da yarı toplu halde kullanarak gece boyunca herkesi büyüledi.

BİRBİRLERİNE ŞARKI SÖYLEDİLER

Düğünde yakın dostu Bergüzar Korel'le şarkı söyleyen Hatice Şendil, daha sonra eşi Burak Sağyaşar'ı yanına alarak 'Senden Daha Güzel' adlı şarkıyı söyledi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Burak Sağyaşar Hatice Şendil İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500

Yorumlar (106)

msl:

ayyyyyyyyyyy bu mervenin bu bakışı seksimi iticimi kedi suratlı merve

10
53
yanıtYanıtla
gul ceranmobilWeb@haberler.com:

Merve bolugurun pozu nedir ya : seksi gorunucem diye kendini paralamis. Kivanci ornek alsaydi adam ne kadar dogal.

11
44
yanıtYanıtla
hklş:

merve ne kadar çirkinleşti makyajda kurtarmamış haticenin gelinliği üstüde gecelik gibi olmuşş

10
37
yanıtYanıtla
CehennemmobilWeb@haberler.com:

Merve cok iticisin diger kizlara bak bi hangisi senin gibi bakmis

6
39
yanıtYanıtla
hıramobilWeb@haberler.com:

Keşke Burak Merve ile evlenseydı Hatıcede Özcan Denızle

34
8
yanıtYanıtla
kıl:

tipsiz merve bakışa bak

4
32
yanıtYanıtla
xxm:

bu merve adam oldum sanıyo şu bakışa bak

9
25
yanıtYanıtla
zzzzmobilWeb@haberler.com:

merve çok hoş olmuş kıvançlada yakışmışlar:

23
7
yanıtYanıtla
sedaMobil-ANDROID:

iyy merve çık Kıvanç ın yanından be tpsiz....

4
21
yanıtYanıtla
KetummobilWeb@haberler.com:

Bence bunların suyu çıkmış.Yılın fenomen dğgünü aslında Özçivit Evcen dügünü olmalı

4
21
yanıtYanıtla
Tüm 106 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title