Haberler

Hastaneye Kaldırılan Arif Sağ'a Akciğer Kanseri Teşhisi Konuldu

Güncelleme:

Geçen yıl kanser tedavisi gören eşi Yıldız Sağʹı kaybeden halk müziğinin usta ismi Arif Sağ'a da akciğer kanseri teşhisi konuldu.

13 Mayıs'ta Sebahat Akkiraz ve Erdal Erzincan ile İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi'nde vereceği konser öncesi rahatsızlanan Arif Sağ hastaneye kaldırıldı. Doktorların uyarısı ile konsere çıkmayan Arif Sağ, yerine oğlu Tolga Sağ'ı gönderdi.

HASTANEYE NEDEN YATTIĞI ORTAYA ÇIKTI

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger de Arif Sağ'ı hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiğini sosyal medya hesabından açıkladı. Fazla kilolarıyla dikkat çeken 72 yaşındaki sanatçının neden hastaneye yattığının ayrıntıları ortaya çıktı

ARİF SAĞ AKCİĞER KANSERİNE YAKALANDI

Halk müziğinin usta ismi Arif Sağ, geçen yıl eşi Yıldız Sağ'ı kanserden kaybetmişti. Arif Sağ da aynı amansız hastalığa yakalandı. Akciğer kanseri teşhisi konulan Arif Sağ, pazartesi günü ameliyat olacak. Operasyonla Arif Sağ'ın sol lobundaki kanserli bölge alınacak.

DOKTORLAR 1.5 YIL ÖNCE UYARMIŞ

Doktorların yaklaşık 1.5 yıl önce Arif Sağ'ı kanser riskine karşı uyardığı ancak usta sanatçının bu uyarıyı önemsemediği öğrenildi. Pazartesi günü ameliyat olacak olan Arif Sağ'ın moralinin ise yüksek olduğu belirtildi.

(Kaynak: Posta)

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Erdal Erzincan Tolga Sağ İstanbul Arif Sağ Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title