Haberler

Sakarya'da Düğünde Kavga Edip Hastaneye Gidenler, Doktora ve Polise Saldırdı

Güncelleme:

Sakarya'da akrabalarının düğününde çıkan kavgada yaralılar hastaneye götürüldü. Yaralıların başka bir hastaneye sevk edilmesini isteyen yakınları doktora ve polise saldırdı.

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde, düğünde kavga edip yaralananların yakınları, hastanede doktordan yaralıların başka hastaneye sevk etmesini istedi. Yaralıları muayene eden doktorla tartışan kişiler, ardından saldırdı. Polislere de saldıran kişiler, biber gazı ile müdahale edilerek etkisiz hale getirildi.

DOKTOR,YARALILARI TEDAVİ EDERKEN YAKINLARI SALDIRDI

Pamukova'da düğünde kavga edip yaralananlar tedavileri için Pamukova Devlet Hastanesi'ne getirildi. Hastanenin acil servisinde görevli doktor Mehmet Alp, yaralıları muayene ederken, yakınları doktordan yaralıların Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmesini istedi. Doktor yaralıları muayene ederken, yakınlarının saldırısına uğradı.

SALDIRGANLAR POLİSE DE SALDIRINCA BİBER GAZIYLA MÜDAHALE EDİLDİ

Yaşanan arbede sırasında doktorun kullandığı bilgisayar hasar görürken, polis hastaların yakınlarına müdahale etti. Yaralıların yakınları polislere de saldırdı. Bunun üzerine hastaneye jandarma ekipleri sevk edildi. Saldırganlar biber gazı sıkılarak etkisiz hale getirildi. Polis ve jandarma ekiplerinin müdahalesi ile 3 kişi gözaltına alındı.

DARP EDİLEN DOKTOR HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Darp edilen doktor Mehmet Alp, görev yapamayacağını belirterek muayeneyi bırakırken, başka bir doktor görevlendirildi. Pamukova Kaymakamı Recai Karal ve Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Durmuş hastaneye gelerek doktor Mehmet Alp'e geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pamukova Sakarya 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

KAAN:

MALESEF TOPLUMUMUZ ÇOK CAHİL KÜÇÜK GÖRMEK HADDİM DEĞİL AMA DURUM BÖYLE BU YÜZDEN BU OLAYLAR ÇOK YOĞUN YAŞANIYOR BÖYLE DEĞİLDİ AMA 12 YILDIR BİR GARİP OLDU HERŞEY

7
3
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

bizim toplum ne kanundan,,ne polisten nede gerektigi gibi yüce yaratıcıdan,,hiç korkmuyor,,ben 40 yıldır almanyada yaşayorum,,almanlar polisten ve kanundan o kadar korkuyorlarki,,bunu buraya gelip bizzat yaşamanız lazım..

7
0
yanıtYanıtla
Türk vatandaşı:

Aynen doğrudur dürbünlü kardeşim.

yanıt1
yanıt1
Kaslı:

Normal bir durum bence dış güçler iktidarı zayıflatmak için yapmış bu olayı siyonistte olabilir veya bir papaz kesin onlardır

4
3
yanıtYanıtla
Zort beyi:

Durmak yok kudurmaya devam

6
0
yanıtYanıtla
Türk vatandaşı:

Yinemi sakarya ne varsa orda var şey

3
2
yanıtYanıtla
arıza:

şimdi savcı serbest bırakır kamuoyu bastırır sonra tekrar tutuklanır adalet böyle işliyor

5
0
yanıtYanıtla
HAYAT:

BIRAKIN BİRBİRLERİNİ ÖLDÜRSÜNLER. GÖREVİNİ YAPMAYA ÇALIŞAN İNSANLARA BAKTIN SALDIRIYOR TUTUKLAYIN HEPSİNİ GÖNDERİN MADEN OCAKLARINA YERİN YÜZLERCE METRE ALTINDA ÇALIŞTIRIN BAKIN BİR DAHA TERÖR ESTİREBİLİYORLAR MI.

4
0
yanıtYanıtla
emre d:

Kesin Krolar

1
2
yanıtYanıtla
ad soyad:

Tam bir pisliksiniz ve ne yazık ki büyük ihtimal aynı gün icerisinde serbest

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title