Haberler

Haluk Levent: Cumhurbaşkanlığı'ndaki Davete Çağırsalar Giderim

Güncelleme:

Konuk olduğu programda "Cumhurbaşkanlığı'ndaki davetlere sizi çağırdılar mı?" sorusuna cevap veren Haluk Levent, "Gitmeyeceğimi söylüyorlar ama giderim" dedi.

Ünlü sanatçı Haluk Levent, "Cumhurbaşkanlığı'ndaki davetlere sizi çağırdılar mı" sorusuna yanıt verdi. Davet gelmediğini belirten Levent, "Oradaki yemekleri gördükçe içim gidiyor zaten, niye ben çağrılmıyorum diye. 'Çağırsalar Haluk Levent gitmez' diyorlar ama hayır giderim." diye konuştu.

"CUMHURBAŞKANI'NIN ÇAĞIRMASINI İSTERİM"

Habertürk TV'de 'Açık ve net' isimli programa katılan sanatçı Haluk Levent, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"Cumhurbaşkanlığı'ndaki davetlere sizi çağırdılar mı?" sorusuna Levent; "Yok çağırmadılar oradaki yemekleri gördükçe içim gidiyor zaten, niye ben çağrılmıyorum diye. 'Çağırsalar Haluk Levent gitmez' diyorlar ama hayır giderim. Kenara çekmeye çalışırım, 'siz Cumhurbaşkanısınız lütfen şunlara el atın' derim. Giden sanatçıları eleştirmiyorum, insanların iktidarı sevme özgürlüğü var." cevabını verdi.

"MUHAFAZAKAR KESİMİN ATATÜRK DÜŞMANI GİBİ GÖSTERİLMESİ YANLIŞ"

Levent'in açıklamalarından dikkat çeken bölümler şöyle: "Muhafazakar kesim 1930'lardan beri yüzde otuzları, altmışları buluyor. Muhafazakar kesimin Atatürk düşmanı gibi gösterilmesi yanlış. Tanıdığım Ülkücü ve muhafazakar arkadaşlarım var. Hiç de Atatürk düşmanı gibi görmüyor, hep kutsalları olarak görüyorlar. Günlük olaylara ya siyasi politik olaylara Haluk Levent olarak girmem doğru değil. Atatürkçülük sembol edilmemeli, sözde olmamalı.

"ANITKABİR'E ÇİÇEK GÖTÜRMEKLE ATATÜRKÇÜ OLUNMAZ"

Anıtkabir'e çocukları götürmekle ya da çiçek bırakmakla Atatürkçü olunmaz. Buna bende dahilim. Ben iktidar ya da muhalefet partisi Atatürkçülüğü yapmıyorum. Kendi Atatürkçülüğümü savunuyorum. İdeolojiler dünyanın sorunlarına çözüm üretebilecek seviye değiller. Dünyada iklim, açlık sorunu varken hiçbir devletin buna çözüm getirdiğini düşünmüyorum."

ATATÜRK YERİNE MUSTAFA KEMAL'İ TERCİH EDİYORUM

Haluk Levent, Mustafa Kemal Atatürk'ten bahsederken ise Atatürk yerine Mustafa Kemal demeyi tercih ettiğini Mustafa Kemal kullanımının daha mücadeleci geldiğini belirtti.

KONSERLER ARTTI

Levent, İzmir Marşı klibini yaptıktan sonra konserlerinin arttığını belirtti. Ancak, klibi sadece Youtube'a koyduğunu ve diğer müzik platformalarına koyarak para kazanmadığını ifade etti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Kemal Atatürk Haluk Levent Anıtkabir Habertürk Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (8)

İşte böyle olmalı:

Gitmeyeceğin düşüncesine birileri kapıldıysa o intibayı da sen vermişsindir. Cumhurbaşkanımız bu isteğine kayıtsız kalmaz. Uygun bir zaman da sende orda bil kendini. . .

2
5
yanıtYanıtla
şahsenem:

he tamam ya sen dediyse olur tamam

yanıt1
yanıt1
REF:

Yorum Yayınlanmaz ama yayınlanırsa diye yazayım gitmeyeceğim derse mehmet ali alaboraya atilla taş aşbarbaros şansal neyse neyse

3
1
yanıtYanıtla
saçma:

bu ne saçma bir röp, yemekmiş . . .

2
1
yanıtYanıtla
cosmos:

adam gibi adam diyon bu herifin gizli ses kaydı yayınlandı kendini izlemeye gelen kızlar hakkında çok ağır konuşmuştu bunu paparaziler çıkardı hiç kimse gerçekte göründüğü gibi değil aslanım insanı yakından tanımak lazım

0
3
yanıtYanıtla
şahsenem:

çok bilme sen cosmos otur yerine cosmosluğunu bil !!!

yanıt1
yanıt0
REF:

Milyar dolarların havada ucuştuğuy ses kaydı vardı onlara ne oldu onlara niye tek kelime edemiyorsunuz?

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazın:

Adam gibi adam. Objektif kalabilen nadir adamlardan.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title