Haberler

Halk Otobüsü Firması Yetkilisine Pompalı Tüfekle Saldırdı

Afyonkarahisar'da halk otobüsünün trafikte önünü kesip şoföre saldıran bir şahıs, ardından bir parka çağırdığı halk otobüsü firması yetkilisine pompalı tüfekle saldırdı.

Afyonkarahisar'da halk otobüsünün trafikte önünü kesip şoföre saldıran bir şahıs, ardından bir parka çağırdığı halk otobüsü firması yetkilisine pompalı tüfekle saldırdı.

İddialara göre, Afyonkarahisar - ANS hattında çalışan Salih Batkı idaresindeki 03 VN 855 plakalı halk otobüsünün önünü iki arkadaşının içinde bulunduğu 03 VD169 plakalı aracıyla kesen Hakan E. (26) midibüsün şoförü ile tartışmaya başladı. Tartışmanın bir anda kavgaya dönüşmesi ile tehdit ve küfürlere başlayan E., daha sonra midibüsün ön camına yumruk atmaya başladı. Bu sırada midibüsün içerisinde bulunan yolcular şaşkın bakışlarla olup biteni anlamaya çalışırken; Hakan E. yanındaki şahıslarla olay yerinden uzaklaştı.

Ardından halk otobüsü firması yetkililerinden Nuri Yeşilçayır'a ulaşmak için şirketi arayan Hakan E., Yeşilçayır'a ulaşamayınca telefon numaralarını bırakarak kendilerini aramalarını söyledi. Şirket yetkililerinin durumu bildirdikleri Yeşilçayır, hemen Hakan E'yi arayarak görüşmek istediğini söyledi. Hakan E, Yeşilçayır'ı İl Emniyet Müdürülüğü arakasında bulunan parka çağırdı. Yeşilçayır'ın belirttiği adrese geldiğini gören Hakan E., aracının bagajında bulunan pompalı tüfeği çekerek bir el havaya ateş etti. Hakan E'nin daha sonra silahını Yeşilçayır'ın üzerine doğrulttuğu ve

tam ateş edeceği sırada Yeşilçayır'ın müdahalesi ile tüfeğin namlusunun yere doğru eğildiği, merminin yere saplandığı belirtildi.

Olayın ardından bölgeye gelen polis ekipleri, Hakan E. ve yanında şahısları gözaltına aldı.

"OLAYIN ARKASINDA MİNİBÜSÇÜLER VAR"

Yaşanan olayın ardından şahıslardan şikayetçi olan Nuri Yeşilçayır ise olayı şöyle anlattı: "Bugün saat 16.30 bünyemizde çalışan bir şoför arkadaşın kullandığı midibüsü Demiryalan türbe mevkiinde araçları ile önünü keserek durdurmuşlar. Şahıslar aşağı inerek hem personele hemde şahsıma küfür etmeye başlamışlar. Halbuki benim olaydan ne bilgim, nede ilgim vardır. Orada şahısların tek amacı benim olay yerine taşımakmış bunu ikinci olayda daha iyi anladım. Bu olayın altında yatan neden benim TUREX firmasında çalışmamdır. 4,5 yıldan beridir

minibüsçü esnafı bu tür olaylarla beni yıldırmaya çalışıyorlar. Yaşanan olayın ardından şahıs şirketi arayarak benim tel numaramı istemiş. Ancak şirketten verilmemiş.

Israrla şahıs arayınca kendi numarasını vererek aramamı istemiş. Ben de kendisine döndüm. Daha sonra beni Mecidiye'deki parka çağırdı. Yanımda şirketten arkadaşlarda vardı. Olay yerine vardığım anda şahısın elinde pompalı tüfek yanındaki 3 şahıs da elinde bıçaklarla beni bekliyorlarmış. Şahıs bir el önce havaya ateş etti. Bunun da nedeni yanımda ki arkadaşlarımın dağılacağını düşündü. Ama yanımda ki arkadaşlarım bir yere gitmeyince şahıs silahı bana doğru çevirerek bana ateş etmek istedi, bende sol elimle silaha vurdum ve o anda tetiğe bastı yani silaha vurmasaydım beni vuracaktı. Bu olayın altında yatan nedenleri emniyetteki ifademde belirttim. Ben bu olayların arkasını kesileceğini düşünmüyorum ve benimle çalışan arkadaşların can güvenliği kesinlikle yok. Olayın arkasında minibüsçü ya da minibüsçüler var. İsim olarak kimseyi söyleyemem ben ifademde gerekli olan şeyleri söyledim. Ben emniyetin yapacağı soruşturma ile şahsa bu olayı kimin yaptırdığını öğreneceğini düşünüyorum." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title