Haberler

Hakkari: Hakkari'de Dünya Çocuk Günü Etkinlikleri

Hakkari Kadın Merkezi Vakfı (Kamer) Bünyesinde Yeni Açılan Kır Çiçekleri Kreş ve Gündüz Bakım Evi'ne Üye Bir Grup Çocuk, 'Dünya Çocuk Günü' Dolayısıyla Hakkari Belediye Başkanı Metin Tekçe'yi Makamında Ziyaret Etti.

Hakkari Kadın Merkezi Vakfı (KAMER) bünyesinde yeni açılan Kır Çiçekleri Kreş ve Gündüz Bakım Evi'ne üye bir grup çocuk, 'Dünya Çocuk Günü' dolayısıyla Hakkari Belediye Başkanı Metin Tekçe'yi makamında ziyaret etti.

Kır Çiçekleri Kreş ve Gündüz Bakım Evi'ne üye yaklaşık 10 çocuk, bugün akşam saatlerinde KAMER Vakfı Dayanışma Merkezi sorumlusu Zozan Selimoğlu, usta öğreticilerden Özlem Tekin ve Zübeyde Ağacanoğlu ile birlikte Belediye Başkanı Metin Tekçe'yi makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Metin Tekçe, çocukları makamında kabul ederek, onlarla bir süre sohbet etti. Tekçe, çocuklara meyve suyu ve pasta ikram ederek çeşitli hediyeler verdi.

Ziyaret sonrasında basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulunan Belediye Başkanı Metin Tekçe, bir grup çocuğun Dünya Çocuk Günü dolayısıyla kendisini ziyaret ettiğini ve bundan dolayı da mutlu olduğunu belirtti. Çocukların belediyedeki ziyaretlerinin ardından Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Şen'i de makamında ziyaret etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title