Haberler

Hafiye Gibi Çalışıp, Hırsızları Yakalattı

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, içki satışı yapan üç ayrı büfeden hırsızlık yaptıkları belirten üç kişi, işyeri sahiplerinden birinin hafiye gibi iz sürmesi sayesinde yakalanıp, tutuklandı.

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, içki satışı yapan üç ayrı büfeden hırsızlık yaptıkları belirten üç kişi, işyeri sahiplerinden birinin hafiye gibi iz sürmesi sayesinde yakalanıp, tutuklandı.

İkisi Nazilli, biri de İsabeyli Beldesi'ndeki, alkollü içki satışı yapan üç büfeye geçen salı gecesi hırsız girdi. İşyeri sahiplerinden Enver Atalay ertesi gün, Sümer Park'ta hırsızlıktan sabıkalı olduğunu bildiği üç kişinin beyaz renkli bir otomobile bindiğini farkedip plakasını aldı. Atalay, plakasından otomobilin bir Rent a Car şirketinden kiralandığını belirledi. Bunun üzerine otomobilin kiralandığı şirketle irtibata geçen Atalay, aracın GPS kayıtlarını istedi. Ancak, şirket yetkilileri Atalay'ın bu isteğini geri çevirdi. Bunun üzerine Atalay, Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gidip, durumu anlattı. Atalay'ın ifadesinden yola çıkan polis, oto kiralama şirketinden GPS kayıtlarını aldığı beyaz renkli otomobilin, hırsızlıkların yapıldığı üç işyerinin yakınında park halinde bir süre durduğunu tespit etti. Polis, hırsızlık yapılan işyerlerinden birinin güvenlik kamerası görüntülerinden, şüphelilerden E.A.'yı (Emre Altınkaynak) (19) kapıyı levyeyle zorlarken tespit etti.

Atalay, bunun üzerine şüpheli E.A.'nın babası Metin A.'ya (Altınkaynak) ulaşıp, durumu anlattı. Bunun üzerine E.A., suçunu itiraf etti. E.A., daha sonra birlikte hırsızlık yaptığını ileri sürdüğü arkadaşlarından T.Ü.'yü (Tanju Ünal) (24) telefonla aradı ve bu arada bir kız ile kaçan gencin yerini öğrendi. Bunun ardından Metin A., Atalay ile birlikte oğlu E.A.'yı polise götürüp, teslim etti. E.A.'yı yanlarına alan polis, jandarmayla birlikte operasyon düzenleyerek T.Ü.'yü saklandığı evde yakalayıp, gözaltına aldı. T.Ü.'nün birlikte kaçtığı S.G. (Seçil Gökbudak) (16) ise ailesine teslim edildi.

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.A. ve T.Ü., tutuklandı. Tutuklanan iki kişiyle birlikte hırsızlık olayına karıştığı belirlenen T.K. (Turan Kaya) (17) de daha sonra Nazilli'de yakalanıp, tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title